Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Adó 1 százalékból támogattuk Róbertet

Adó 1 százalékból támogatjuk Róbertet

A gyermeknek nem voltak tipikus panaszai, a lábfájdalommal vitte orvoshoz az anyukája. Kiderült, hogy a lábszárcsontból letört egy darabka, ezért gipsszel rögzítették, ám a kisfiú hosszú idő után sem gyógyult meg. A fájdalmai nem múltak el, sőt egyre nehezebben járt.

A lágyrészek megduzzadtak, majd kis idővel később számos nyirokcsomó megnagyobbodást vett észre az orvos. Ekkor kivizsgálásra küldte Robikát. A vérvétel után derült, hogy nagy a baj, ALL-leukémiát állapítottak meg nála. Az acut limphoid leukémia is a vérképző rendszer rosszindulatú megbetegedése.

Csontvelőből kiinduló kór, ahol elszaporodnak az éretlen fehérvérsejtek és kiszorítják az egészséges sejteket. Róbert esetében – épp úgy, mint a többi daganatos gyermeknél – kemoterápiás kezelést írtak elő. A család azért írt a Daganatos.hu Alapítványnak, mert anyagi segítséget szeretnének kérni, hogy vehessenek Róbertnek egy hordozható légtisztító berendezést, mely a baktériumokat, és a gombákat kiszűrné a levegőből.

A kemoterápia ugyanis nagyon legyengíti az immunrendszerét és hazatérése után is biztosítani kell számára a steril körülményeket. A családot nagyon megviselte Robika betegsége, óvodás kishúga nem nagyon érti, hogy miért van olyan sokat kórházban az anyukája és a bátyja. Robi édesanyja táppénzre kényszerült, így gyakorlatilag az édesapjuk egyedül próbálja a családot fenntartani.

Igen szerény körélmények között, albérletben élnek, de minden pénzüket a beteg fiú gyógyíttatására fordítják.
A családot az adó 1 százalékoknak köszönhetően anyagi támogatásban tudtuk részesíteni.
 Amennyiben személyi jövedelemadó 1 százalékával szeretné segíteni alapítványunk munkáját, és ezzel részt kíván venni a daganatos, leukémiás betegségek megelőzésében adószámunk a következő: 18118236-1-41