Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

A leukémiás Bencét is az adó 1%-ból támogattuk

A leukémiás Bencét is az adó 1%-ból támogatjuk

A kisfiúnál először fülgyulladást állapítottak meg. Antibiotikumot kapott, de visszatértek a panaszai, sőt láb- és kézfájdalom jelentkezett nála. Bence másodszor is gyógyszereket kapott, a füle meg is gyógyult. Az orvos a végtagfájdalmaknak nem tulajdonított nagy jelentőséget, hazaküldte.

Másnap reggel már mentőt kellett hívni a gyermekhez, felöltözni sem tudott egyedül. Bencét a gyermekklinikára vitték, ahol néhány vizsgálat után megállapították, hogy akut limfoid leukémia okozza a panaszokat. Azonnal megkezdték a kemoterápiás kezelését.

Az ALL- leukémia a vérképzőrendszer rosszindulatú megbetegedése. Szó szerinti fordításban heveny nyiroksejtes fehérvérűséget jelent. A csontvelőből kiinduló megbetegedés során az éretlen abnormális fehérvérsejtek elszaporodnak és kiszorítják a normális véralkotó sejteket. Ez a leukémia a leggyakoribb gyermekkorban, jó eséllyel gyógyítható. Bence kitartóan tűri a kezeléseket, persze ebben a családi szeretet sokat segít, hisz két testvére és anyukája támogatja a küzdelemben.

Az édesanyát azonban lelkileg és anyagilag is nagyon megviseli a kisfiú betegsége. Egyedülálló szülőként próbál mindent előteremteni három gyermekének és lehetőség szerint ott lenni a beteg fiúcska mellett is. Azért fordultak a Daganatos.hu Alapítványhoz, hogy anyagi segítséget kérjenek a kisfiú ellátásához, az étrendkiegészítők, vitaminok és a speciális étrend biztosításához.

Támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően rendszeres anyagi segítséget nyújthattunk Bence családjának.

Ha adója 1%-ával segíteni alapítványunk tevékenységét, töltse ki a rendelkező nyilatkozatot adóbevallásában. Adószámunk: 18118236-1-41