Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Zalánka 3-szor győzte le a rákot, de nagyon legyengült

Zalánka 3-szor győzte le a rákot, de nagyon legyengült

Zalán alig volt egy éves, amikor kiderült: Ewing szarkómás. A pici fiúnál 2010 júniusában diagnosztizálták a betegséget, amely csontokból kiinduló, gyermekkori rosszindulatú daganat. A szokásos kemoterápia után egy extrém máj toxikózison esett át, majd 6 hétig volt bárányhimlős.

A kezelések végeztével sikeresen eltávolították a daganatot. De ezzel még nem értek véget a kisfiú megpróbáltatásai. Zalán 2011 májusában csontvelő transzplantáción esett át, amit több mint egy hét nagyon kockázatos időszak követett. Szerencsére jól viselte a bevatkozást és túljutott rajta.

Családja azonban nagyon nehéz helyzetbe került. A négy gyermeket egyedül nevelő anyuka nem tudta biztosítani a steril környezetet pici fiának. Az albérletben ennek nem voltak meg a feltételei, ezért fodult alapítványunkhoz segítségért. A lábadozó Zalánka speciális értrendje, valamint a további kezelések az asszony minden anyagi, lelki és fizikai erejét megkövetelték.

Az adó 1 százalékoknak és támogatóinknak köszönhetően a Daganatos.hu Alapítványnak lehetősége nyílt egy ház bérlésére a család részére, emellett családsegítő programban is részesítettük őket. Zalánkának időközben harmadszorra is kiújult a daganata, de hihetetlen gyógyulási vágyával, a család és orvosok segítségével, harmadszorra is legyőzte a kórt.

Sajnos ezután tüdőgyulladást kapott, amivel a hosszú küzdelem során legyengült szervezete nem tudott megbírkózni. Zalánkánt 2012. július 23.-án elveszítettük.

Őszinte részvéttel osztozunk a család fájdalmában.