Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Viviennek is az adó 1%-ból segíthettünk

Viviennek az adó 1%-ból segítünk

A rhabdomyosarcoma egy rendkívül agresszív daganat fajta, főleg gyermekeket támad, és nagyon gyorsan terjed. Vivien 2010 decemberében került kórházba, amikor egy kis pukli keletkezett a szeme felett a fején. A vizsgálatok után derült ki, hogy embrin rhabdomyosarcomája van.

A kislányt ezután azonnal kemoterápiás kezelésre küldték. A rosszindulatú lágyrész-daganatok közül ez a leggyakoribb; a testben bárhol megjelenhet és rendkívül gyorsan növekszik, terjed. Az elmúlt években 17 kemoterápás és 54 sugárkezelést kapott, sajnos hiába. A kezelések után 2-3 hónapon belül újra és újra áttétek alakultak ki.

Viven úgy harcolt a kis életéért, hogy szülei szerint sok felnőtt példát vehetett róla. Mosolyogva tűrte a fájdalmakat, a kórházat és a kezeléseket. A 2013. májusi zárójelentések alapján a magyar orvosok lemondtak róla. Az új áttét mérete 2cm-1,8cm, amely Vivien bal szemöldöke és az orbita között alakult ki. A legnagyobb baj azonban, hogy áttört a koponyacsonton és már az agylebenyt támadta meg.

A szülei más megoldást kerestek. Hosszas utána járással találtak egy orvost Vietnámban, aki az egyetlen reményük volt már: egy immunterápiás gyógykezeléssel próbálta az orvos megmenteni. Ez a kezelés a hasonló betegeknél 95%-ban teljes gyógyulást hozott. A kislány gyógykezelése csaknem 15 millió forintba került. A család már a korábbi években is is nagyon nehéz anyagi helyzetben volt, ezt még inkább nehezítette Vivien folyamatos betegsége, gyógyíttatása, de a szülők nem adják fel. Szinte egy ország fogott össze Vivienért, sikerült a pénzt összegyűjteni, de ez sajnos alig másfél évet adott a pici lánynak. 

Sokáig bíztunk abban, hogy Vivi teljesen felépül, de 2014 őszén ismét daganatokat, áttéteket találtak az orvosok. Rohamosan romlott az állapota és sajnos elveszítettük. 

Őszintén osztozunk a család fájdalmában, nyugodj békében Vivien! 

(ikt.240)