Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Róbert 1 évig küzdött a rosszindulatú hasi daganattal

Róbert 1 évig küzdött a rosszindulatú hasi daganattal

Róbert 9 éves korában betegedett meg. A betegségnek nem voltak különösebb előjelei, 4-5 nap alatt volt észrevehető. Egyik nap a kisfiú jelezte az édesanyjának, hogy a köldöke körül kemény a hasa.

Az anyuka próbálta kitapintani, de mivel Robika csiklandós, így nem igazán sikerült. Ez vasárnap történt, rá két napra, kedden a kisfiú jelezte az édesanyjának pisilés után, hogy „anya nézd a hasamat ide felhuppant valami”. Amikor az anyuka megnézte Robi hasát, nagyon nagy volt.

Először köldöksérvre gondolt, így azonnal a kórház Gyermekosztály sürgősségi ellátására mentek. Ott az ultrahang kimuttatta a daganatot. A gyermekorvos másnapra visszahívta a gyermeket, megcsinálták a CT vizsgálatot, mely kimutatta, hogy Róbertnek rosszindulatú daganata van.

Ezután a legközelebbi gyermekonkológiára utalták, ahol megoperálták. Az első kemotárepiás kezelések után kiderült, hogy újabb műtétre is szükség lehet. Teljesen megváltozott a család élete, Robika betegségéhez igazodtak. Azért fordultak alapítványunkhoz, hogy anyagi segítséget kérjenek.

Robika gyógyulásához közvetlen anyagi támogatással járultunk hozzá, ez azonban sajnos nem volt elég. 2012 tavaszán Robika szervezete nem bírta tovább, eltávozott közülünk.

Őszinte részvétünk a gyászoló családnak.