Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Fruzsinát daganat miatt veszítettük el

Fruzsinát daganat miatt veszítettük el

Fruzsina szülei először 2010-ben keresték meg alapítványunkat, abban az évben derült ki, hogy tinéndzser korú lányuk daganatos. Fruzsina csontvelő átültetésen esett át kiskorában, egy veleszületett betegség miatt. Aztán sokáig nem voltak panaszai, de 12-13 éves korában erős fájdalmak kezdték gyötörni.

Serdülőkorában sok panasza volt a vérzésével kapcsolatban, majd sokszor fájt a hasa. Az orvosok nem vették kellőképpen figyelembe a panaszait, gyógyszerekkel kezelték a görcsöket. Ám egyik éjszaka elviselhetetlen hasi fájdalom miatt ébresztette szüleit, akik azonnal kórházba vitték. Még aznap éjjel megoperálták a gyermeket.

A szövettani eredményből kiderült, hogy rosszindulatú vastagbéldaganata van. A családnak a Budapesti Onkológiai Intézetet ajánlották, ahova el is hozták Fruzsinát. Itt újból megműtötték, de sajnos nem tudták eltávolítani teljes mértékben a daganatot. Megkezdték a kemoterápiás kezelését, melyet eleinte jól tűrt, de később már nagyon megviselték ezek a kezelések mind testileg (hányás, orrvérzés), mind lelkileg.

Az évekig húzódó kezelések, a betegség, nagyon megviselték a családot, ezért fordultak a Daganatos.hu Alapítványhoz. Támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően rendszeres anyagi támogatást nyújthattunk a családnak, ám sajnos Fruzsinát nem sikerült megmenteni.

A hosszú küzdelem után Fruzsina szülei 2013. áprilisában értesítették alapítványunkat a szomorú hírről. A daganat sajnos legyőzte gyermeküket.

Őszinte részvéttel osztozunk a család fájdalmában.

(ikt. 185)