Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Vivien életében is nagy szerepet játott az szja 1% támogatás

Vivien életében is nagy szerepet játszik az szja 1% támogatás

A tinédzser évek óta súlyos gondokkal küzd. 9 éves korában megsérült, sokáig tolószékben élt és újra kellett tanulnia járni. Most pedig daganatot találtak az agyában. A kislányra egykor rádőlt egy sírkő, agyrázkódást kapott és szilánkosra tört a jobb combcsontja is.

Az operációk után egy évig nem tudott lábra állni, majd újabb két évbe telt, mire ismét megtanult járni. Alig lélegzett fel a család, újabb gondok jöttek. Gyakran panaszkodott fejfájásra, szédülésre, kettős látásra, majd beszéd- és írászavar alakult ki nála. Mire felfedezték az okot, már nem volt mire várni, azonnal megoperálták a fejét.

Az első beavatkozás nem volt sikeres, újabb műtétre volt szükség, de a daganatot így sem tudták teljesen eltávolítani az agyából. A szülei teljesen kétségbe estek, hisz nem tudni, mi vár még a lányra, hányszor kell megműteni vagy hogy egyáltalán felépülhet-e teljesen. A korábbi kezelésekre már két hitelt is felvettek a családi házukra, melyet most az eladósodás miatt el is veszíthetnek, holott Viviennek két kiskorú testvére is van.

A család szinte teljesen eladósodott, de azért fordultak a Daganatos.hu Alapítványhoz, hogy a daganatos gyermeket kezeltethessék, a gyógyulásához minden feltételt előteremthessenek. Alapítványunk támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően rendszeres anyagi segítséget nyújtott Vivien családjának, de még így is minden támogatásra szükségük van.

Ha a Daganatos.hu Alapítvány munkáját segítené, rendelkezzen adója egy százalékáról jövedelemadó bevallásában. Adószámunk:18118236-1-41