Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Viktóriát májdaganattal diagnosztizálták

Viktóriát májdaganat miatt kezelik

Az aprócska lány teljesen egészséges volt 9 hónapos koráig, ám egyik nap váratlanul belázasodott. A gyermekorvoshoz rendszeresen, havonta vitték a szülei, mindig mindent rendben talált a doktor, nem volt jele annak, hogy súlyos beteg lenne. Viktória májában a daganat hirtelen és gyorsan fejlődött ki.

A hepatoblastoma rosszindulatú, májból kiinduló daganat, amely egyébként a magzati korra jellemző májsejtek kóros burjánzásából alakul ki. Nagyon ritka, hazánkban évente 2-3 ilyen csecsemőkori betegségről tudni. A májdaganatot általában ki tudják operálni, de a kemoterápia elkerülhetetlen.

Viktóriának is kemoterápiás kezelést írtak elő, de előzőleg megműtötték. Sajnos nem sikerült teljesen eltávolítani a rosszindulatú daganatot, ezért még nem tudni, hogy milyen egyéb beavatkozásokra lesz szükség, akár a májtranszplantáció is szóba jöhet. A csöppségnek egy nála mindössze két évvel idősebb bátyja is van, vele most az édesapjuk törődik, az édesanyjuk ugyanis éjjel-nappal Viktória mellett van.

Lelkileg, fizikailag és anyagilag is nagyon megterheli a családot a kislány küzdelme. Attól is szenvednek, hogy a pici lány egyre nehezebben viseli a kezeléseket, már teljesen legyengült az immunrendszere. A szülők azért fordultak a Daganatos.hu Alapítványhoz, hogy étrendkiegészítőket, vitaminokat vásárolhassanak a csöppségnek, illetve, hogy a kórházba szállítás költségeit is fedezni tudják – hisz a baba nem utazhat tömegközlekedési járműveket, a legkisebb fertőzés is végzetes lehet számára.

A Daganatos.hu Alapítvány az adó 1%-os felajánlásoknak és a támogatóknak köszönhetően közvetlen anyagi segítséget tudott nyújtani a családnak

Ha adója 1 %-ával segítené alapítványunk munkáját, töltse ki személyi jövedelemadó bevallásában a rendelkező nyilatkozatot. Adószámunk: 18118236-1-41