Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Tamás neuroblastomával diagnosztizálták, adó 1 százalékból támogattuk

Tamás neuroblastomás kisfiú

A gyermek egyik napról a másikra lett rosszul az óvodában: hányt és fájlalta a hasát. A háziorvos azonnal mentőt hívott a kisfiúhoz, kórházba vitték, ahol rövid idő alatt kiderült, hogy daganatos. Először Wilms-tumorra gyanakodtak, kemoterápiát kapott Tamás.

A kezelések után megoperálták, egy 21 cm-es daganatból vettek szövetmintát, így állapították meg, hogy neuroblastomája van. A neuroblastoma az idegrendszer rosszindulatú daganata, általában a mellékvesében jelentkezik, de előfordulhat a gerinc mentén a nyaktól a medencéig, a mellkasban, a hasban és a kismedencében is.

Gyakran már születéskor is jelen van, de az esetek többségében visszafejlődik, eltűnik a baba testéből. Sajnos Tamás daganata elég agresszív, ráadásul a kisfiú a kemoterápiát is nagyon nehezen viseli, egy ideig nem evett, nem ivott, szondán át táplálták, de volt olyan is, hogy bevérzett a hasa, így egy ideig szüneteltették a kezelést.

Az édesanyja sem tud állandóan mellette lenni, dolgoznia kell, miután egyedül neveli két gyermekét és nem nagyon számíthat segítségre. A családot nagyon megviseli Tamás betegsége, a testvére is rettenetesen szenved a lelki nyomástól.

Az adó 1%-os felajánlásoknak és támogatóinknak köszönhetően közvetlen anyagi támogatást tudtunk nyújtani a családnak.

Ha személyi jövedelemadójával támogatná alapítványunk tevékenységét, töltse ki SZJA bevallásában a rendelkező nyilatkozatot. Adószámunk: 18118236-1-41