Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Rolandot is az adó 1 százalékból tudtuk támogatni

Rolandot is az adó 1 százalékból tudjuk támogatni

Magas lázzal és torokfájással kezdődtek a fiú panaszai, de hamar kiderült, hogy egy rendkívül rosszindulatú daganat okozza a tüneteket. Roland szülei vettek észre egy fura kinövést a gyermek manduláján. A kórházban, az első műtét után állapították meg, hogy Embrionális Rhabdomyosarcoma.

Ez egy gyorsan növekvő, rendkívül rosszindulatú lágyrész daganat, kialakulásának pontos oka nem ismert, de sajnos a szervezetben bárhol kialakulhat, még ott is ahol nincs lágyrész. Így a kezelése is nagyon intenzív, gyakran nem elég a kemoterápia, sugárkezelésre is szükség van. Rolandot kétszer operálták meg, a második műtét már inkább csak biztonsági beavatkozás volt, így tökéletesen el tudták távolítani a daganatot.

Ezután azonban több mint fél éven át tartó kemoterápia kezdődött. A fiú szülei nagyon aggódnak, de hisznek a gyógyulásban és próbálják lelkileg támogatni Roland testvérét is, aki nagyon elkenődött. Minden jövedelmüket a gyermekekre költik, a beteg fiúnak minden étrendkiegészítőt, speciális ételeket megvesznek, a környezetének sterilizálására is rengeteget költenek.

Azért fordultak a Daganatos.hu Alapítványhoz, mert a hirtelen megnőtt kiadásaikat csak nagyon nehezen tudják finanszírozni, minden apró segítség jól jön nekik. Támogatóinknak és az adó egyszázalékos felajánlásoknak köszönhetően rendszeres támogatásban részesíthettük a családot,
Amennyiben adója 1 %-ával segítené alapítványunk munkáját, rendelkezzen az SZJA bevallásában a Dganatos.hu Alapítvány javára. Adószámunk: 18118236-1-41