Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Rebeka agydaganat miatt került életveszélybe, az adó 1 százalékból támogattuk

Rebeka agydaganat miatt került életveszélybe

A tinédzser fejfájás és hányás miatt kereste fel a háziorvost, először senki sem gondolta, hogy súlyos beteg. Egy hónap alatt sem javult az állapota, ezért tovább küldték az ideggyógyászatra. Itt mutatta ki az MR a daganatot, amit másnap ki is operáltak a fejéből. Ez már életmentő beavatkozás volt, ráadásul négy nappal később májelégtelenség lépett fel nála. Az orvosok szerint csodával határos, hogy túlélte.

A szövettan medulloblasztomát igazolt, ez a gyermekkori rosszindulatú agydaganatok egyik leggyakoribb típusa. A kisagy területéről indul ki, általában kombinált kezeléssel gyógyítják. Ez azt jelenti, hogy sugár- és kemoterápiát is alkalmaznak, főleg akkor, ha nem sikerült teljesen eltávolítani a daganatot.

Rebekát az első beavatkozás után két hónappal ismét megoperálták, egy kisebb, feltehetően áttétes daganatot is találtak az agyában. A műtét jól sikerült, de a neheze ezután kezdődött, először kemoterápiával, majd sugárral is kezelik. A terápia akár egy évig is eltarthat. Sajnos Rebekát már komoly veszteség érte évekkel ezelőtt, tragikus hirtelenséggel veszítette el édesapját. Az édesanyja minden percben mellette van, így csak Rebeka két felnőtt testvérére számíthatnak.

Az anyuka azért kereste fel alapítványunkat, hogy anyagi segítséget kérjen, hisz mindenüket felemésztette a kislány gyógykezelése, az utazás is nagyon sokba kerül, a kórház 150 kilométerre van az otthonuktól.

Támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően alapítványunk rendszeres anyagi segítséget tudott nyújtani a családnak

Ha adója 1 %-ával járulna hozzá a Daganatos.hu Alapítvány munkájához, rendelkezzen SZJA bevallásában alapítványunk javára. Adószámunk: 18118236-1-41