Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Patrikot tüdődaganattal diagnosztizálták, adó 1 százalékból támogattuk

Patrikot tüdődaganat miatt kezelik

A tinédzser mellkasi fájdalmakra panaszkodott, sajnos a röntgen igazolta, hogy nagy a baj. Patrikot azonnal az onkológiára utalták, ahol csontvelő és mellkas biopsziát is végeztek. Ennek eredménye komoly aggodalomra adott okot, hisz Non-Hodgin Limfómát állapítottak meg nála. Nagy dózisú kemoterápiával kezdtél el kezelni – szinte azonnal.

A limfóma gyakorlatilag a nyirokszövet speciális fehérvérsejtjeinek, a B vagy T-limfocitáknak a rosszindulatú daganatos megbetegedését jelenti. A nyirokrendszer nagyon fontos szerepet játszik a fertőzések és a betegségek, köztük a daganatos megbetegedések elleni védelemben is. Ezért szükséges a limfóma mielőbbi felismerése és kezelése.

Patrikot nem tudják operálni, a daganat a tüdején van, a nagy dózisú kemoterápia mellett szigorúan tartania kell az étrendet. Nem járhat közösségbe, nem használhatja a tömegközlekedési járműveket sem, mert a legkisebb fertőzés is végzetes lehet számára. A kórház több mint 60 kilométerre van Patrik otthonától, így édesanyjának a lelki terhek mellett nagyon komoly gondot okoz az utazási költség is, hisz kizárólag autóval szállíthatja a beteg gyermeket.

Patrik édesanyja azért fordult a Daganatos.hu Alapítványhoz, mert nincs segítsége, a munkahelyéről szerencsére táppénzre mehetett, de anyagilag teljesen lenullázódtak. Az alapítványunktól kapott támogatást az utazási költségekre, Patrik speciális étrendjére, a steril körülmények biztosítására és a beteg fiú ruháira fordítja – hisz a gyermek nagyon sokat fogyott, gyakorlatilag egyetlen korábbi ruhája sem jó rá.

Támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően rendszeres anyagi segítséget nyújthattunk Patrik édesanyjának.

Amennyiben alapítványunk munkáját támogatná adója 1%-ával, rendelkezzen SZJA bevallásában a Daganatos.hu Alapítvány javára. Adószámunk: 18118236-1-41