Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Noémin is az adó 1% felajánlásból segítettünk

Noémin is az adó 1% felajánlásból segítettünk

Noémi szervezetét ér eredetű rák támadta meg, ez rendkívül alattomos betegség. Noémi kiskora óta megszokott vendég az orvosi rendelőkben. Bal lábában lévő súlyos izomsorvadása révén folyamatosan járja az egészségügyi intézményeket. 2010 óta tartósan súlyos betegnek számít, emelt családi pótlék is jár utána.

Sajnos nemrég kiderült, hogy az izomsorvadás okozta szenvedések csak fokozódni fognak, mivel egy vizsgálat során észrevették, hogy a kislány szervezetét megtámadta egy akkorra már rendkívül előrehaladott stádiumban lévő daganatos betegség, melynek hivatalos neve Angio szarkóma. Oly mértékben eluralkodott a kislány szervezetében, hogy már azt is csak következtetni tudták az orvosok, hogy a bal lábából indult ki. Már áttétet képezett a májában, és a tüdejében is.

A családot nagyon lesújtotta a hír. Mindennek ellenére összeszedték magukat, és szembeszálltak a betegséggel kislányuk felépüléséért. Eddig sem éltek jó anyagi körülmények között, a jövedelmük eddig sem fedezte kiadásaikat, de a betegség kialakulása után  teljesen kétségbe estek, hiszen pénz nélkül nem tudják biztosítani kislányuk felépülését. Egy 110 éves vályogházban laktak, aminek egy magas belvíznek köszönhetően az egyik szobája beomlott, egy további fal is megdőlt, és a padlózat is minden szobában több helyen megsüllyedt. Eddig megbirkóztak ezekkel a körülményekkel is, de most Noémi kapcsán már problémát jelentett ez a helyzet. A beteg lánykának steril környezetet kellett kialakítani.

A kemoterápiás kezelés miatt az immunrendszere legyengült, így a legkisebb fertőzés is felülkerekedhet rajta, akár olyan is, amelytől egy átlagember soha nem betegszik meg. Nagyon nagy anyagi gondban vannak, a kezelésekre is kölcsönautóval kellett járniuk, amit pénzért kapnak meg, plusz tankolniuk is kellett bele. Az energia- és a gázszolgáltató irányába jelentős összegek halmozódtak fel.

Kilátástalan helyzetük miatt keresték meg alapítványunkat. Szerencsére a Daganatos.hu Alapítványnak a támogatói felajánlások és adó 1%-ok révén lehetősége votl támogatni Noémi felépülését. A családot az alapítvány alábbi bankszámlaszámára eljuttatott adománnyal tudja segíteni: 10300002-10604063-49020012

Ez esetben kérjük, a közlemény rovatba írja be: “Noémi 266”

Amennyiben személyi jövedelemadó 1 százalékával szeretne segíteni, alapítványunk adószáma a következő: 18118236-1-41