Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Laurának is nagy segítséget jelentett az szja 1% felajánlás

Laurának is nagy segítség az szja 1% felajánlás

Még csak általános iskolás, de már harmadszor néz szembe a rákkal. Először tíz hónapos korában kapott kemoterápiás kezelést, majd 6 éves korában operálták és sugárkezelést írtak elő, alig 13 évesen pedig újabb kemoterápia következett.

A család soha nem kért segítséget, pedig négy gyermeket nevelnek, akik közül egy különleges figyelmet igényel. Lauránál 10 hónapos korában agydaganatot fedeztek fel. Akkor úgy tűnt sikeres volt a kemoterápia, de 5 évre rá kiújult a betegség. Így a második agydaganatot kioperálták, sugárkezelést kapott és beültettek egy söntöt ültettek a testébe.

5 év nyugalom után puffadással, alhasi fájdalommal jelentkezett a harmadik daganat, ezúttal a kislány hasában. A szakértői vélemények szerint a hashártyán megjelent tumor az egykori agydaganat áttétje. Most sokkal keményebb kemoterápiát alkalmaznak, mint az első alkalommal, de szerencsére a zsugorodás megkezdődött.

A család hihetetlen összetartása, lelki ereje és szeretete példa értékű, egy emberként küzdenek a betegséggel. Eddig mindent előteremtettek, az apuka külföldön vállalt munkát, hogy el tudják tartani a gyerekeket és a legjobb étrend kiegészítőket, speciális étrendet biztosíthassák Laurának. Az anyuka maradt idehaza a négy gyermekkel, munkát nem tud vállalni, mert Laurához kétnaponta jár a kórházba, ilyenkor 300 kilométert utazik.

Azért fordultak a Daganatos.hu Alapítványhoz, mert nem tudják Laura kérését teljesíteni. A kórházban kezelt kislány egy laptopot kért, hogy így tudja tartani a kapcsolatot a Németországban dolgozó apukájával. Laurát regisztráltuk támogatási rendszerünkben, támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően rendszeres anyagi segítséget tudunk nyújtani a családnak.

Amennyiben személyi jövedelemadója 1%-val szeretné alapítványunk munkáját segíteni, a Daganatos.hu Alapítvány adószáma: 18118236-1-41