Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Judit Dzsenifer daganatos kislány története

Judit Dzsenifer daganatos kislány

A kislányt 5 hónapos korában, 2007-ben, oltásra vitte az édesanyja. Amikor beszélgetett a doktornővel megemlítette, hogy egy hónap alatt mindössze 20 dkg-ot gyarapodott a baba. A doktornő kivizsgáltatta a lánykát, de a diagnózisok eleinte ellentmondásosak voltak.

Először azt mondták lóg valami a szívén, majd később azt, hogy a szívén belül van valami. Ekkor összehasonlították a felvételeket egy Judittal egyidős baba képeivel, és végül kiderítették, hogy egy jóindulatú daganat van a kislány szívén. Ennek az eredménynek a birtokában Szegedre küldték a kis beteget. Szegeden bár elkezdték a kislány kivizsgálását, az orvosok még nem találkoztak ilyen esettel, így nem tudtak semmit mondani az aggódó szülőknek.

Amikor haza szerették volna vinni a kislányt hétvégére, akkor nem engedték nekik, mondván hogy meg kell műteni őt. A beavatkozás után két héttel pacemakert ültettek be a mellkasába. Sajnos ezt a készüléket másfél évente cserélni kell, mert nem bírja tovább a telep.

2010 áprilisában újra megműtötték, amikor aorta műbillentyűt kapott. Ekkor három és fél hónapot töltött a kórházban, de sajnos a diagnózis változatlan: az aorta és a kamra között nem jól áramlik a vér. A kislány nagyon jól viseli a betegségével járó megpróbáltatásokat, ebben sokat segítenek neki testvérei, és szülei. Bár óvodaköteles lenne, otthon van édesanyjával, mivel naponta 4x kap gyógyszert, és közösségbe sem járhat, ezért otthon van édesanyjával.

Bár igyekeznek a lehető legjobban kezelni a kialakult helyzetet, lelkileg nagyon összetörtek a szülök. Mindennek ellenére tudják, hogy erősnek kell lenniük, hiszen a gyermek csak rájuk számíthat. Éppen ezért, a megnövekedett teher, az extra kiadások nehézsége miatt keresték fel alapítványunkat.

Támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően alapítványunk rendszeres anyagi segítséget tudott nyújtani a családnak.

Ha adója egy százalékával járulna hozzá a Daganatos.hu Alapítvány munkájához, rendelkezzen SZJA bevallásában alapítványunk javára. Adószámunk: 18118236-1-41