Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Gordon neuroblastomás baba, akin adó 1 százalékból segítettünk

Gordon neuroblastomás baba

A kisfiú fél éves korában hirtelen lett beteg. Súlyos köhögéssel, ödémával és kóros fogyás miatt került kórházba. A kivizsgálás során neuroblastomát diagnosztizáltak, amely már áttétet képzett a májában.

A neuroblastoma az idegrendszer rosszindulatú daganata, leggyakrabban a mellékvesében jelentkezik, de előfordulhat a gerinc mentén a nyaktól a medencéig, a mellkasban, a hasban és a kismedencében is. Gyakran már születéskor is jelen van, de az esetek többségében visszafejlődik, eltűnik a baba testéből.

Sajnos Gordonnak nem volt elegendő a kemoterápia, őssejt transzplantáción is átesett. Több mint egy évig volt kórházban, de a teljes gyógyulásig még nagyon sok kezelés vár rá. A pici babát nagyon megviselték a kezelések, de az esélyei jók. Ugyanakkor veszélyeztetett, mivel a családjában többen is átestek már daganatos betegségen.

Az anyukája azért kereste fel alapítványunkat, hogy anyagi támogatást kérjen, hisz nagyon nehéz helyzetbe kerültek. Komoly rezsitartozást halmoztak fel, de így is az a legfontosabb számára, hogy kialakíthassa a steril szobát és minden speciális ételt, illetve táplálék kiegészítőt megvessen a kisfiának.

Az adó 1%-os felajánlásoknak és a támogatóinknak köszönhetően közvetlen anyagi támogatást tudtunk nyújtani a családnak

Ha személyi jövedelemadójával támogatná a Daganatos.hu Alapítvány tevékenységét, töltse ki SZJA bevallásában a rendelkező nyilatkozatot. Adószámunk: 18118236-1-41