Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Emmán is segítettünk az 1% felajánlásokból

Emmán is segítettünk az 1% felajánlásokból

Emmának a hasában találtak daganatot. Emmánál a betegség hamar felütötte a fejét. A diagnózis felállítása előtt mindössze három nappal jelentkeztek a tünetek. Alhasi fájdalmakra panaszkodott.

Eleinte székelési problémára gyanakodtak, és többször kapott beöntést, de ez nem segített rajta. Később a hasi ultrahang elváltozást mutatott ki, melynek kapcsán a megyei klinikára került. Itt a befekvését követő második napon megműtötték, és megpróbálták eltávolítani a daganatot.

Sajnos az eljárás során erős vérzés lépett fel, ezért a daganatot nem tudták teljes egészében kioperálni, de a nagyobb része eltávolításra került. Közel két hétig feküdt intenzív osztályon. Amikor rendeződött az állapota, akkor megkezdték kemoterápiás kezelését. A szülők három gyermeket nevelnek, köztük Emmát is, aki miatt az egész család élete a feje tetejére állt.

Emma betegsége miatt sokat kell utazniuk, sokat van az édesanya a kórházban, ami azt jelenti, hogy az édesapának kell ellátnia az otthon maradt gyermekeket. A kislány állapotánál fogva sok plusz kiadással kell számolnia a családnak úgy, mint táplálékkiegészítők, vitaminok, és speciális gyógyszerek. A lakást is át kell alakítani, és ha pár napra haza is vihetik a csöppséget, akkor is kizárólag autóval tehetik azt meg, hiszen a kemoterápia miatt legyengült immunrendszere miatt nem mehet emberek közé.