Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Dénest az adó 1 százalékból támogattuk

Dénest az adó 1 százalékból támogatjuk

A középiskolás fiú egyik este összeesett, „a padlón fetrengett a fájdalomtól” – ezeket a szavakat használta az édesanyja. Azonnal kórházba vitték, azt hitték here- vagy hasi sérv. Nem az volt, hanem here daganat. Azonnal megoperálták. Dénes utólag vallotta be, hogy a súlyos rosszullét előtt néhány nappal jelentkezett a fájdalom, de csak időnként bele-bele hasított.

A tinédzser szégyenlős, így nem szólt senkinek és persze nem is gondolt arra, hogy ennyire nagy a baj. A műtét után három héttel kiderült, hogy a daganat rosszindulatú volt, így rögtön elkezdték a kemoterápiát, amit Dénes nagyon nehezen viselt. Minden mellékhatás jelentkezett nála a hajhullástól a hányásig, az immunrendszere teljesen legyengült.

A fiatalember teljesen elzárkózott a külvilágtól, senkivel sem akar találkozni, míg rendbe nem jön. Közben az édesanyja elveszítette a munkáját, hisz minden lehetséges percet a fiával tölt. A család nagyon nehéz helyzetbe került, mivel Dénes édesapja rokkantnyugdíjas, szívbeteg, pacemakerrel él, a bátyja pedig főiskolás. Albérletük is veszélybe került, miután nem nagyon tudják fizetni.

A teljes kilátástalanság pedig akkor érte utol a családot, amikor 2012. novemberben Dénes édesanyja is rosszul lett. Nála rosszindulatú vesedaganatot találtak, őt is megoperálták és most a fiával együtt próbálják leküzdeni a halálos kórt. Három hónap alatt összeomlott a család élete, ezért fordultak segítségért a Daganatos.hu Alapítványhoz.

Amennyiben Ön is segítene a Déneshez hasonló helyzetben lévő daganatos vagy leukémiás gyermekek családján, rendelkezzen adója egy százalékáról a Daganatos.hu Alapítvány javára. Adószámunk: 18118236-1-41