Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Borika neuroblastomával diagnosztizált kislány

Borika neuroblastomás kislány

2010 decemberében hasi fájdalom miatt vitték őt a körzeti gyermekorvoshoz, aki a vizsgálat során daganatot tapintott ki a hasi tájékon. Átküldték a megyei gyermekkórházba, ahol elvégeztek egy hasi ultrahang vizsgálatot. Ennek eredményeképpen azonnal a budapesti Tűzoltó utcai klinikára vitték, ahol egy CT vizsgálat után laparotomiát végeztek.

A vizsgálat kimutatta, hogy a daganat körbefogta az aortát, így az műtéti úton nem volt eltávolítható, ezért kemoterápiás kezelést kapott. Ezt követően jódizotópos kezelés következett, amit Bécsben, a St. Anna kórházban végeztek. Sajnos a daganat tovább nőtt, így újabb kemoterápiás kezelés indult. Mivel a szükséges kezeléseket Bécsben kapja, így édesanyjának folyamatosan kint kell lennie vele. A gyermek a kezelések között sem jöhet haza, folyamatos felügyeletre szorul.

A családot nagyon megterhelte ez a betegség. Mivel a 2006-ban világra jött bátyja is fejlődési rendellenességgel született, az édesanya már korábban sem tudott dolgozni. Az édesapának sincs állandó munkahelye, így kevés pénzből kell gazdálkodjanak, holott a családra rótt anyagi teher hatalmas. Az anyai nagyszülő támogatja őket, de ez a támogatás sajnos nem elegendő, ezért kérték alapítványunk segítségét is.

Az anyagi terheken felül a család kettészakadása – az egyik fele otthon, a másik fele Bécsben – és a fejlődési rendellenességgel született testvér felügyeletének megszervezése okozta nehézségek lelkileg is megviselik a családot.
Amennyiben személyi jövedelemadó 1 százalékával szeretne segíteni, alapítványunk adószáma a következő: 18118236-1-41