Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Bence agydaganat miatt került súlyos állapotba, szja 1 százalékból segítettünk neki

Bence agydaganat miatt került súlyos állapotba

A kisfiúnak emberfeletti küzdelem jutott, operálták, sugár- és kemoterápiát is kap, a protokoll szerint több mint két évig tartanak a kórházi kezelések. A mindig jó kedvű Bence, egyik reggel hányingerre ébredt, majd ezután minden reggele hányással indult.

A háziorvos először vírusfertőzésre gyanakodott, de az egy hét után sem szűnő panaszok miatt kivizsgálásra küldte. Egy CT felvétel mutatta ki a daganatot a gyermek kisagyában. Másnap, épp a 6. születésnapja előtt meg kellett operálni.

A Medulloblastoma Grande IV-es tumor gyakorlatilag a legrosszabb indulatú agydaganat, rendkívül gyorsan nő és a legradikálisabb kezelési módszer mellett is sajnos nagyon magas a halálozási arány. Ez a daganat általában az idősebb korosztályt támadja meg, 50-70 éves korban jellemző és nem a kisgyerekeknél. Bence esetében szerencsére időben diagnosztizálták a daganatot, sikerült eltávolítani a kisagyból.

Az operáció után két hétig feküdt az intenzív osztályon, majd átszállították az onkológiára és azonnal megkezdték a sugárkezelést. Sajnos az egyik hatóanyag miatt súlyos halláskárosodás alakult ki a kisfiúnál, valószínüleg már élete végéig szüksége lesz a hallókészülékre. A sugárkezelés után pedig kemoterápiára küldték. A pici fiú hősiesen tűri a kezeléseket, de a szervezetét nagyon megviselik a beavatkozások.

Rettenetesen legyengült az immunrendszere, a szüleinek nagyon figyelniük kell minden apró részletre: a steril körülményekre, az étrendre, táplálékkiegészítőkre. Bence négy évvel idősebb bátyja is nagyon aggódik kistestvéréért – de az is megviseli, hogy szinte kettészakadt a család. Míg apukája mellette van addig anyukája a beteg kisfiúval a kórházban. A családot nem csak lelkileg, anyagilag is nagyon megviseli Bence betegsége, hisz az anya kénytelen volt feladni munkáját. Így a megnövekedett költségek mellett a család bevétele is jelentősen apadt, minden segítségre szükségük van.

Támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően alapítványunk rendszeres anyagi segítséget tudott nyújtani a családnak.
Ha adója egy százalékával járulna hozzá a Daganatos.hu Alapítvány munkájához, rendelkezzen SZJA bevallásában alapítványunk javára. Adószámunk: 18118236-1-41