Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Ádám kezelését is az egyszázalékos felajánlásból támogattuk

Ádám kezelését is az egyszázalékos felajánlásból támogatjuk

A fiúcska térde az egyik tornaóra után kezdett el fájni – sajnos heteken belül kiderült, hogy csontrák miatt. A daganatot a jobb láb hosszúcsontjában fedezték fel.

A szülőkkel közölték, hogy a kemoterápiát azonnal megkezdik, de meg is rendelték az Ádámnak szánt protézist, miután a beteg csontot is el kellett távolítani a kemoterápia után.

Az oszteoszarkóma a leggyakoribb csontrák. A rosszindulatú daganat éretlen kötőszöveti sejtekből indul ki, amelyek csont-jellegű sejtközötti állományt termelnek. Az oszteoszarkóma agresszív, gyors növekedésű daganat, de szerencsére ma már hatékonyan gyógyítható. A gyermekkori rákok között a nyugati világ országaiban a 6-8. helyen szerepel, de kialakulásának okát, kockázati tényezőit egyelőre nem ismeri az orvostudomány.

Ádám nagy családban él, szüleitől és négy testvérétől rengeteg szeretet, energiát és biztatást kap. A fiúcska minden erejével küzd a rosszindulatú daganattal, az operációk okozta fájdalommal és a kemoterápia mellékhatásával is, de a szülőknek alig van jövedelme. Azért fordultak a Daganatos.hu Alapítványhoz, hogy anyagi segítséget kérjenek a beteg fiú utaztatásához, étrendkiegészítőinek megvásárlásához.

Támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően rendszeres anyagi támogatást tudtunk nyújtani Ádám családjának.

Amennyiben személyi jövedelemadója 1%-val szeretné alapítványunk munkáját segíteni, a Daganatos.hu Alapítvány adószáma: 18118236-1-41