Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

A nyirokdaganatos Balázson is segítettünk az 1%-ból

A nyirokdaganatos Balázson is segítettünk az 1%-ból

Balázs nyirokdaganattal küzd. Balázsnál semmi nem utalt arra, hogy baj van. Mindössze annyi tünete volt, hogy nyakán a nyirokmirigye megnagyobbodott. Ennek kapcsán el is kezdték kivizsgálni, de egyik vizsgálat sem hozott eredményt. Volt többféle vérvizsgálat, székletvizsgálat, mellkasröntgen, ultrahang, de semmi nem mutatott olyan elváltozást, ami indokolta volna a nyirokmirigy duzzanatát.

Mivel nem maradt más, biopsziát végeztek a duzzanaton. A szövettani vizsgálat megállapította, hogy a duzzanat egy rosszindulatú daganat, típusa szerint Hodgkin kór. Ez egy nyirokrendszeri daganatos megbetegedés. A diagnózis felállítása után megkezdték Balázs kemoterápiás kezelését.

A fiút a Szegedi Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermek Egészségügyi Központ Haematológiai Osztályán kezelik. Édesanyja egyedül neveli gyermekét, ezért nagy megterhelést jelent neki ez a betegség.
Még így munka mellett is nagyon megterhelő az édesanyának a sok utazási költség, a sok gyógyszer, és egyéb, a fiú betegsége miatt felmerülő költség előteremtése. Ezért fordult alapítványunkhoz segítségért. A Daganatos.hu Alapítvány anyagi helyzete az adó 1 %-oknak, és a támogatóink felajánlásainak köszönhetően lehetővé tette, hogy támogatásban részesítse a Balázst és édesanyját.