Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Vivien daganatos lány története akit adó 1 százalékból támogattunk

Vivien daganatos lány

Vivien agydaganattal küzd. Viviennél a betegség fejfájással, hányingerrel, kettős látással, gyengeséggel kezdődött. A tünetek jelentkezésekor természetesen orvoshoz fordult vele édesanyja. A kivizsgálások eredményeként 2010 márciusában megállapították, hogy a kislánynak agydaganata van.

A diagnózis után megműtötték Vivient, majd sugárkezelést kapott. Azt hitték túl vannak a nehezén, de sajnos később kiderült, hogy még csak most kezdődtek a bajok. A sugárkezelés befejezte után újra jelentkeztek a rosszullétek, és ismételten kórházba került szegény lány.

A vizsgálatok kimutatták, hogy a daganat kiújult, de most már rosszabb a helyzet, mint korábban. Ennek a daganatnak már volt egy 7 mm-es nyúlványa is, amely miatt ezt már nem lehetett megműteni. Jelenleg kemoterápiás kezelést kap. Még a sugárkezelés következményeként Vivien fogai tönkrementek, szájsebészeti beavatkozásokra van szükség.

Mintha ez még nem lett volna elég megpróbáltatás, a kemoterápiás kezelés hatására is jelentkeztek mellékhatások. Ez esetben egy olyan erős ekcéma jelentkezett rajta, ami állandó kezelést igényel. A család anyagilag teljesen kilátástalan helyzetbe került. Az édesanyja betegápolási díjban részesül, csak az édesapa tud dolgozni. Albérletben laknak négyen, van még egy nyolc éves lányuk is.

A betegség előtt eléldegéltek, de a megnövekedett kiadások miatt most már ott tartanak, hogy hamarosan kikapcsolják náluk a gázszolgáltatást. Pedig Vivien állapota most extra kiadásokat igényel, melyek elengedhetetlenek a kislány állapotának fenntartása, és a gyógyulása szempontjából.

Az édesanya kétségbeesésében kereste fel alapítványunkat, hogy bármiben amiben tudjuk, támogassuk őket. Bármilyen felajánlásért, támogatásért hálásak lennének.

Az adó 1%-os felajánlásoknak és a támogatóinknak köszönhetően közvetlen anyagi támogatást tudtunk nyújtani a családnak.


Ha személyi jövedelemadójával támogatná alapítványunk tevékenységét, töltse ki SZJA bevallásában a rendelkező nyilatkozatot. Adószámunk: 18118236-1-41