Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Vivien daganatos kislány története

Vivien daganatos kislány története

Vivien agydaganatos kislány. A képen látható életvidám Vivien, gyermekszépségversenyt is nyert. Szüleit nagy boldogsággal, és büszkeséggel töltötte el egyetlen gyermekük sikere. Vivien 2 hónapos volt, mikor az orvosok szívrendellenességet észleltek nála. 3-évnyi gyógyszeres kezelés után, 2006-ban szívbetegségéből felépült.

Boldogságuk azonban nem tartott sokáig. 2007.03.07.-én agydaganatot diagnosztizáltak Viviennél. Másnap túlesett a 4 órás komplikált műtéten, ahol a kisagyi daganatot eltávolították. Közel két évig kemoterápiás kezelés alatt állt, ami erősen negatív mellékhatásokkal járt: immunrendszere legyengült, steril környezetre volt szüksége, tehát óvodába sem járhatott a többi gyermekkel, amire nagyon vágyott.

Édesanyja minden pillanatában mellette van, gondoskodik róla, foglalkozik vele, hogy ne legyen elmaradott a vele azonos korú gyermekekkel szemben. Szülei közül így csak édesapja keresőképes, ami nagyon nehéz anyagi helyzetbe sodorta a családot. Albérletben élnek, és nagy költségekkel jár a speciális steril környezet, amit a daganatos betegség kezelése során kapott kemoterápiától legyengült immunrendszer tesz szükségessé, valamint a bioélelmiszerek, vitaminok előteremtése.

Vivien egy életvidám, erős kislány, aki elhatározta, hogy mihamarabb meggyógyul. Mottóját gyakran ismételgeti: “nem hisztizek, nem nyávogok, erős vagyok, meggyógyulok “ Figyelem! Akik ellátogattak weboldalunkra, és szenteltek életükből néhány percet Vivien történetére, azok most megtudhatják, hogy a Daganatos.hu Alapítvány adó 1% -ot gyűjtő -spotfilmben szereplő Vivien ma már jól van, 2009 szeptemberében MR Vizsgálat során megállapítást nyert, hogy rosszindulatú szövet nem található a szervezetében.

Sikerült legyőznie a daganatos betegséget. Felépülése beteljesedett, a haja is nő már, és végre óvodába járhat a többi gyerekkel, ahogy arra korábban vágyott. Kisfilmünket takarékossági szempotból tartottuk meg a 2010-es év adó egy százalék-ot gyűjtő kampányba!

Vivien megígérte, hogy alapítványunk következő “reklámfilmjében” is ő fog szerepelni, de akkor már egészségesen, vidáman, és – ami egy kislány életében nagyon fontos – szép hosszú hajjal.


Támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően rendszeres anyagi segítséget nyújthattunk a családnak.
Ha személyi jövedelemadójával támogatná a Daganatos.hu Alapítvány tevékenységét, töltse ki adóbevallásában a rendelkező nyilatkozatot. Adószámunk: 18118236-1-41