Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Tibor támogatása is az adó 1 százalékból valósult meg

Tibor támogatása is az adó 1 százalékból lehetséges

Tibor jókedélyű gyermek volt, boldogan élt édesanyjával és testvérével a 3 fős családban. 2011 áprilisában a bal térdhajlatában észrevettek egy sebre hasonlító elváltozást. Elvitték orvoshoz, aki kenőccsel kezdte kezelni. Mivel egy hét elteltével semmilyen változás nem volt tapasztalható, az orvos beutalta őket Orosházára a sebészetre. Itt egy kisebb műtéttel eltávolították a csomót a kisfiú lábából, majd szövettanra küldték a kivett darabot.

A vizsgálat eredménye megdöbbentette a kis család tagjait. Tibornál rosszindulatú daganatot mutattak ki, úgynevezett Non-Hodgkin limfómát. Az eredmények birtokában azonnal beutalták Szegedre a gyermekklinikára, ahol megkezdték kemoterápiás kezelését. A terápia után pedig még nagyon hosszú időnek kell elteni ahhoz, hogy teljesen felépüljön. A kisfiú az első perctől kezdve igyekezett minden erejével a gyógyulásra koncentrálni, hősiesen tűrte a megpróbáltatásokat, de sajnos az édesanyjának is küzdenie kellett a kialakult anyagi helyzettel.

Megszűnt a munkahelye, mivel állandóan kórházban volt Tibor mellett, alig marad jövedelme a családnak. Az utazások, gyógyszerek, ételek, mind nagyon sokba kerültek, amit az édesanya egyedül csak nagyon keservesen tudott előteremteni. Azért fordult alapítványunkhoz, hogy ha tudjuk, csökkentsük a rá nehezedő terhet. Szerencsére a Daganatos.hu Alapítvány a hozzá beérkezett támogatói felajánlások és adó 1 százalékoknak köszönhetően Tibor családját közvetlen anyagi támogatásban tudta részesíteni.

Nagyon sok hasonló helyzetben lévő, daganatos gyermek családja kerül lehetetlen helyzetbe.

Ha személyi jövedelemadójával támogatná alapítványunk tevékenységét, töltse ki SZJA bevallásában a rendelkező nyilatkozatot. Adószámunk: 18118236-1-41