Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Szimonetta daganatos kislány története

Szimonetta daganatos kislány

A kezdeti tünetekből senki nem gondolt volna komolyabb megbetegedésre. A kislány bal felső szemhéja megduzzadt, szemhéj alatt a belső harmadban a bőr alatt fokozatosan növekvő csomó keletkezett. Gyulladásnak tartották, így helyi antibiotikumos kezelésben részesült, de a kezelés javulást nem eredményezett.

MR vizsgálatra küldték a kislányt, mely kontrasztot halmozó nagyméretű csomót mutatott a bal felső szemhéj alatt, az orbita mediális-felső részébe való terjedéssel. Ezután a kislány bal felső szemhéji duzzanata jelentősen fokozódott, a szemét már nem tudta kinyitni.

Csak akkor ismerték fel az orvosok, hogy tulajdonképpen egy daganattal állnak szemben, amikor az már jól látható módon kidomborodott a kislány bal belső szemzugánál! Természetesen a diagnózis felállítása után megműtötték Szimonetta szemét, és eltávolították az elváltozást. Jelenleg is kapja a kemoterápiás kezeléseket, sugárkezeléssel.

A kezelések időtartamát a közbenső vizsgálatok eredményei, és a kislány állapota határozza majd meg, de előre láthatóan fél évig fognak tartani. Amíg a kezelések tartanak, addig a kislány nem mehet közösségbe, legyengült immunrendszere miatt veszélyes lenne számára. Amíg kórházban fekszik, a rokonok be tudnak segíteni Szimonetta kistestvérének felügyeletébe. Alapítványunkat a kórházban dolgozó önkéntesek ajánlották az édesanyának.

A kialakult helyzet miatt sok nehézséggel kell szembenézniük, így jól jön nekik a segítség.

Ha személyi jövedelemadójával támogatná alapítványunk tevékenységét, töltse ki SZJA bevallásában a rendelkező nyilatkozatot. Adószámunk: 18118236-1-41