Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Olivér leukémiás kisfiú története akinek adó 1% ból segítettünk

Olivér leukémiás kisfiú

A kisfiúnál 2010 októberében állapították meg, hogy Akut Lymphoblastos Leukémiában szenved. A daganatos betegségeknél alkalmazott eljáráshoz hasonlóan azonnal megkezdték a kemoterápiás kezelését, hiszen a leukémia is egy daganatos betegség, hematológiai tumor.

A kisfiú 8 hónapot töltött kórházban, mikor átesett a kemoterápia intenzív részén. Az után megkezdődött a fenntartó kezelés, ami 1,5 évig tart. Természetesen a fenntartó kezelés nem azt jelenti, hogy a beteg gyógyult, és a család hátra dőlhet. Nagyon sok speciális dolog szükségeltetik ez alatt a kezelés alatt.

Fokozottan kell figyelni arra, nehogy fertőzést kapjon el Olivér, hiszen amint megbetegszik a kezelést meg kell szakítani. A fenntartás alatt speciális étrendet kell tartania, melynek részeként táplálékkiegészítőkre is szüksége van, és természetesen ott a folyamatos gyógyszerelés. A fenntartás elején sokat kell kórházba járni, amíg beállítják a gyógyszert, de utána sem orvosmentes a fennmaradó idő, ami nem enyhít körülményeiken.

A család nagyon nehéz helyzetbe került, mert megnövekedtek a kiadásaik, az édesanya nem tud dolgozni a folyamatos felügyeletet megkívánó gyermeke mellett. A kezelésekre Pécsre járnak Nagykanizsáról, ami nem kis távolság. Az utazás, a gyógyszerek, a táplálékkiegészítők mind-mind nagy kiadásokat jelentenek a család számára. Az édesapa fizetéséből kell a költségeket fedezni, és a beteg gyermeket két testvérével együtt tisztességben felnevelni.

A családnak CHF alapú hitele van a házon, amelynek törlesztőrészlete mint tudjuk, az utóbbi időben egyre csak emelkedik. Helyzetük enyhítése miatt kereste fel az édesanya alapítványunkat is.

Szerencsére az eddigi támogatásoknak és adó 1 százalékoknak köszönhetően alapítványunk támogatni tudta a családot ebben a nehéz helyzetben.

Amennyiben Ön is részese kíván lenni Alapítványunk tevékenységének, rendelkezzen adója 1 %-áról a Daganatos.hu Alapítvány javára. Adószámunk: 18118236-1-41