Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Lóránd leukémiás kisfiú története

Lóránd leukémiás kisfiú története

Lóránd leukémiás kisfiú. Lóránd élte az óvodások gondtalan életét, majd egyszer csak elkezdett sokat betegeskedni, és sokszor volt lázas. Az édesanya elvitte orvoshoz a fiúcskát, ahol megvizsgálták. A vizsgálatsorozat kimutatta, hogy ALL-ben szenved, vagyis akut lymphoid leukémiát diagnosztizáltak nála.

A budapesti Tűzoltó utcai klinikán kezdték meg a kezelését, amit kemoterápiával indítottak. Mivel a leukémia is egyfajta daganat, így a kezelése is olyan, mint egy daganatos betegé. A leukémia a vérképzőszerv elváltozása, és sok fajtája van. Lóránd végül befejezte a kemoterápiás kezeléseket, majd fenntartó kezeléseket kapott és folyamatos kontrollra kell járnia. Szerencsére jól viselte a kezeléseket.

Mivel állapotából fakadóan a legkisebb fertőzés is végzetes lehet számára, magántanuló lett. Édesanyja egyedül neveli őt, elszomorítóan kevés pénzből. Egy 26 nm-es bérlakásban élnek, legalább egy külön ágyat szeretne gyermekének, de sajnos anyagi lehetőségei még ezt sem engedték - ezért kereste fel a Daganatos.hu Alapítványt.

A fiú gyógyulásához az orvosságok mellett a táplálékkiegészítőkre, minőségi ételekre is szükség lett volna, de erre sem futotta az édesanyának. Tehetetlenül nézte, ahogy az anyagiak egyre csak görgették elé az akadályokat.

A Daganatos.hu Alapítvány szerencsére támogatásban tudta részesíteni Lóránd családját, ami köszönhető a részünkre felajánlott adó 1 százaléknak, valamint a támogatóinktól beérkezett segítségnyújtásnak.

Amennyiben Ön is részese kíván lenni Alapítványunk tevékenységének, rendelkezzen adója 1 %-áról a Daganatos.hu Alapítvány javára. Adószámunk: 18118236-1-41