Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Leventét is az adó 1 százalékból támogattuk

Leventét is az adó 1 százalékból támogattuk

2006 szeptemberében született egészséges, gyönyörű kisfiúként. 2008 szeptemberében a családot mélyen lesújtotta a hír, miszerint gyermekük egy Wilms tumor nevű betegségben szenved. Ez egy jellemzően gyermekkorban – 5 éves kor alatt – kialakuló, gyorsan növekedő, rosszindulatú vesetumor.

A kisfiút azonnal megoperálták, a daganat eltávolításra került. 2010 áprilisában sajnos a betegség kiújult, amit egy kontrollvizsgálat során állapítottak meg a Szegedi Klinikán. Itt újból megműtötték, a daganatot ismét eltávolították került, illetve azonnal elkezdték a kemoterápiás- és sugárkezelést.

A szülőkre gyermekük betegsége nem csak lelki, hanem nagyon komoly anyagi terheket is rótt. Az édesanya a betegség ideje alatt folyamatosan gyermeke mellett volt, így jövedelme mindössze egy igen csekély összegre rúgott, ami nem fedezte a betegséggel járó kiadásokat.

Speciális ételkiegészítők, vitaminok, és a sok utazás nagymértékben megterhelte a családi kasszát. A gyermek állapotából kifolyólag csak autóval volt szállítható, csak így bírta elviselni a 120km-es távolságot. A szülők és természetesen mi is abban bízunk, hogy a kezelések végre meghozták a teljes gyógyulást Levente számára. A kisfiú jelenleg jól van, túl van a kezeléseken, csak havi szinten jár kontrollra. Később egy CT vizsgálat fogja kimutatni, hogy végleg sikerült-e legyőznie a kórt.

Ez után a vizsgálat után dől el, hogy a portot mikor veszik ki a kisfiúból. Reméljük, hogy ezen felül több beavatkozásra nem lesz szükség. Köszönhetően a felajánlott adó 1 százalékoknak, valamint a támogatóinktól beérkezett segítségnyújtásnak, lehetőségünk nyílt támogatni az alapítványunknál.