Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Laura leukémiás kislány története

Laura leukémiás kislány története

Korábban egy kiegyensúlyozott, vidám kislány volt. 2009. szeptemberében erősen hullani kezdett a haja. Kivizsgálása során vérrákot, ismertebb nevén leukémiát állapítottak meg nála az orvosok.

Napokon belül megkezdték a kemoterápiás kezelését, mely hasonló a daganatos gyermekeknél alkalmazottakhoz, de megdöbbentő módon Laura az egyik kezelés után kómába esett. Szeme nyitva van, de nem reagál a külvilágra. Teste görcsbe rándult, majd embrió pózba összehúzódott. Izmai elsorvadása ellen sínbe helyzeték végtagjait.

A leukémia ellen továbbra is folytatják kemoterápiás kezelést. Az orvosok korábban nem találkoztak még hasonló esettel, nem tudják mitől esett kómába, és meddig fog ez tartani. Édesanyja addig is folyamatosan mellette van, Laurát jelenleg is a debreceni klinikán kezelik. Folyamatos felügyeletet igényel, kanülön keresztül táplálják. Édesapja tartja el egyedül a családot, és gondoskodik másik, hatéves kislányukról. Lakásukon jelzáloghitel van.

A család számára a folytonos utazás is nagyon megterhelő, a vitaminokra, táplálék-kiegészítőkre, pelenkára, és gyógyászati segédeszközökre már nem marad pénzük, pedig ezek elengedhetetlen kellékei Laura felépülésének. A szülők szinte még fel sem fogták a történteket, minden erejükkel kislányuk felépülésére törekszenek.

Laura édesanyja 2010 év első felében tovább gördítette a gyógyítás lehetőségeit, és őssejtbeültetéshez kért további támogatást. A Daganatos.hu Alapítvány szerencsére hozzá tudott járulni a transzplantációhoz, köszönhetően az adó egy százalék felajánlásoknak, és a beérkező anyagi támogatásoknak.

Azonban a támogatásunk sem tudta megmenteni Laura életét, 2011. október 13-án elhagyta szeretteit.