Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

János daganatos kisfiú története

János daganatos kisfiú

János betegsége 2008 decemberében hasfájással kezdődött. Eleinte nem észleltek különösebb bajt, néha fájt a kisfiú hasa, majd elmúlt. Amikor sűrűbben kezdtek jelentkezni a fájdalmak, az édesanya orvoshoz fordult. A kivizsgálásakor ultrahangos és CT vizsgálatot is végeztek, melyek során észrevették, hogy valami nincs rendben.

A hasi CT-t Szekszárdon végezték, utána elküldték őket Pécsre. Ekkor János a bárányhimlőt is elkapta. Később ismét erős hasi görcsei lettek, étvágya is elmaradt, kezdett kiszáradni. Hasfájása miatt nem mert, nem tudott enni. Végül egy hatalmas görcsöt kapott, és a székletében is vér volt.

2009 januárjában sürgős hasi (vastagbél) műtétet hajtottak végre rajta, mely három órán át tartott. Ekkor derült ki, hogy Jánosnak daganata volt, további gyógyszeres kezelésre van szüksége. A műtét után kemoterápiás kezelést kapott. A négytagú családban két kiskorú gyermek van, ebből az egyik János, aki gyermekként a társakkal való felhőtlen játék helyett egy veszélyes kórral kell megküzdenie.

A családot nagyon leterhelte a kisfiú betegsége, mivel testvére is súlyos beteg, hörghurut asztmája van, és allergiás, így már korábban is nehéz helyzetben voltak. A szülők nehéz helyzetbe kerültek a megnövekedett kiadások miatt, de mindent biztosítani szeretnének gyermekeiknek, ami az állapotuk fenntartásához, gyógyulásukhoz szükséges.

Ezért kereste fel az édesanya alapítványunkat, és kérte támogatásunkat.

Ha személyi jövedelemadójával támogatná alapítványunk tevékenységét, töltse ki SZJA bevallásában a rendelkező nyilatkozatot. Adószámunk: 18118236-1-41