Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Hajnalkát az adó 1 százalékból támogattuk

Hajnalkát az adó 1 százalékból támogattuk

Hajni betegségét 2009 szeptemberében diagnosztizálták, Crohn beteg. Sajnos ezt a betegséget nem lehet gyógyítani, csak a tüneteket kezelni. Az édesanya Békéscsabára hordta Hajnit majdnem egy évig, de sajnos a lány olyan stádiumba került, hogy majdnem meghalt.

Ekkor az anyuka saját felelősségére és költségére átvitte Hajnit Szegedre, ahol az orvosuk mindent megtett a gyermek gyógyulásáért, azonnal megkapta a szükséges kezeléseket és terápiákat. Az édesanya azért kereste meg Alapítványunkat, mert már nem bírja anyagilag a nagylány betegségével kapcsolatos költségeket fedezni.

Műteni kellene Hajnit, de sajnos nincs rá pénzük. Nagyon sok gyógyszerre van szüksége, kéthetente injekcióra kell vinni, és oda kell figyelni az étkezésére is, nem ehet akármit. Csakis fűszer-, és laktózmenteset illetve diétásat ehet. Hajnalkát nagyon megviseli a betegség, kihullott a haja, és nagyon lefogyott.

Az édesanya sehonnan sem kap támogatást, pedig nagy szükségük lenne rá. Lelkileg teljesen tönkrementek, hiszen tudják: ebből a betegségből kigyógyulni már nem lehet, Hajnalka egész hátralevő életét végig fogja kísérni a kór.

A megváltozott életkörülmények nem csak lelki, hanem súlyos anyagi terheket is rónak a családra, de ők mindent szeretnének megtenni azért, hogy javítsanak a beteg körülményein, és elviselhetőbbé tegyék hátralévő életét.