Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Gergő daganatos kisfiú története

Gergő daganatos kisfiú

Szegény kisfiúnak kisagy-törzs daganata van, amit nem lehet megműteni, és a sugárkezelés sem alkalmazható esetében. Mivel nem maradt más, mindenféle alternatív gyógykezeléssel próbálkoznak Gergőnél. Megoldást ez sem jelentett betegségére, de legalább annyit sikerült elérni, hogy a daganat nem nő tovább.

Sajnos a tumor már okoz tüneteket a kisfiúnál: egyensúlyzavart, fáradékonyságot. Az alkalmazott alternatív gyógymódok között szerepel a beöntéses tisztítókúra, vegán étrend, teljes fehérje és cukormentes étrend, agyagpakolás testrészen és fejen napi 2 órán át, gyógyteák, zöldség- és gyümölcslevek.

Bár nincs olyan, a daganatos betegségek kezelésekor megszokott méregdrága gyógyszer vagy étrendkiegészítő amit szednie kell, az alternatív gyógymódok is elég költségesek. A tartósítószer, színezék és adalékanyag mentes étrend, néhány kezelés, és az alternatív, recept nélkül kapható gyógykészítmények mind sokba kerülnek.

Mivel a kisfiú bajára nincs orvosi megoldás, talán még nehezebb a helyzetük, mint azoknál akiknél legalább biztosan tudhatják, hogy van gyógymód. A szülők szeretnének mindent megtenni azért, hogy gyermekük meggyógyuljon. Ehhez bárminemű segítséget elfogadnak.

A Daganatos.hu Alapítvány az adó 1 százalék felajánlásoknak, és a magánszemélyektől, cégektől beérkező támogatásoknak köszönhetően anyagi segítséget tudott nyújtani a család számára. Ezúton is köszönjük minden támogatónknak.

Ha személyi jövedelemadójával támogatná alapítványunk tevékenységét, töltse ki SZJA bevallásában a rendelkező nyilatkozatot. Adószámunk: 18118236-1-41