Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Erzsébet támogatása adó 1%-ból valósult meg

Erzsébet támogatása adó 1%-ból

Először áprilisban vették észre, hogy valami nem stimmel Erzsébettel. Több napon át zihált, nehezen vette a levegőt, hörgött és panaszkodott, hogy fáj a tüdeje. A család először arra gondolt, hogy csak egy súlyosabb megfázás. Mikor a tünetek nem szűntek, a kamaszlány elment a háziorvoshoz, aki azt mondta semmi komoly, és hazaküldte.

A család ezt nem hagyta annyiban, érezték, hogy valami súlyosabb dologról lehet szó. Másnap az édesanya bevitte Erzsébetet a Békéscsabai Réthy Pál Kórházba, ahol azt mondták nekik, hogy a lány tüdejében folyadék gyűlt össze, és ez egy súlyos tüdőgyulladás.

Átküldték őket Gyulára, a Gyermekklinikára, ahol folyamatosan vizsgálták és szívták le Erzsébet tüdejéből a folyadékot, ami először gennyes volt, utána pedig már csak víz. Egy CT vizsgálat után kiderült, mi okozta a tüneteket: egy lymphoma gyanús elváltozása. Ezután azonnal átszállították a Szegedi Gyermekklinika Onkológiai Osztályára, ott szövettani vizsgálatot végeztek, megállapították, hogy az elváltozás T-sejtes non Hodgkin lymphoma.

Azonnal elkezdték a kemoterápiás kezelését. Azóta Erzsébet folyamatosan kapja a kezeléseket, néhány alkalommal javult az állapota, és hazaengedték néhány napra. Nagyon szereti a lovakat, gyöngyöt fűzni, üveget festeni, és modern gyermek révén szeret a számítógépen játszani és internetezni.

A számítógépnek köszönhetően tudja tartani a kapcsolatot a nagyszüleivel is, akik megpróbálnak mindent megtenni, hogy Erzsébet mielőbb felépülhessen.

A szülők dolgoznak, ezért nem tudják megoldani, hogy gyakrabban látogathassák Erzsébetet, akinek nagy szüksége lenne a szüleire, hogy lelkileg is támogathassák őt ebben a szörnyű betegségben. Alapítványunkat, Szegeden a doktornő ajánlotta a családnak.

Támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően rendszeres anyagi segítséget nyújthattunk a családnak. 

Ha személyi jövedelemadójával támogatná a Daganatos.hu Alapítvány tevékenységét, töltse ki SZJA bevallásában a rendelkező nyilatkozatot. Adószámunk: 18118236-1-41