Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Dániel daganatos nagyfiú története akit adó 1 százalékokból tudtunk támogatni

Dániel daganatos nagyfiú

Dániel combját többször operálták daganat miatt Dániel már korábban is szembesült azzal, hogy daganat van a testében. Szerencsére a két korábbi esetben (2004 és 2006) jóindulatú tumorokat operáltak ki jobb lábából. 2011 első felében azonban megtörtént az, amire senki nem számított.

Dániel újra csomót talált a combjában, ám ezúttal rosszindulatú daganat támadta meg szervezetét. Már onnan sejtették, hogy ez nem olyan, mint az előzőek voltak, hogy ez sokkal érzékenyebb volt.

Ezúttal is készült MRI vizsgálat, amely már feltételezte a tumor rosszindulatú mivoltát, mivel az kontrasztanyagot halmozott. A daganatot műtéti úton eltávolították, és szokás szerint szövettani vizsgálatot végeztek rajta, melynek eredményeként synovialis szarkómát diagnosztizáltak. Mivel a tumor rosszindulatú, már nem volt elég az eltávolítás, meg kellett kezdeni a fiú kemoterápiás kezelését is. A második kezeléssorozatnál kihullott a haja, szülei nagyon aggódnak, édesapja nagyon sokat dolgozik, hogy biztonságban tudhassa családját, édesanyja pedig folyamatosan Dani mellett van.

Dánielnek 3 testvére is van. Boldogságban, tisztességben élnek egy kistelepülésen. Az elmúlt időszak azonban nagyon megviselte őket mind lelkileg, mind anyagilag. Sajnos a fiú betegsége nem az egyetlen szerencsétlenség a család életében. Eleve nehéz helyzetben voltak, mivel lakáshitelből tudtak otthont teremteni a gyermekeiknek. A lakást egy újabb hitelből tudták berendezni, amikor az édesapa egy üzemi baleset során 2 hónap táppénzre kényszerült, akkor nagyon elmaradtak a befizetésekkel.

A többhónapos hátralék mellett a közüzemi számlákkal is elmaradoztak, kikapcsolták a lakásban a gázt is. Dani betegségével pedig egy fontosabb ügy került előtérbe, a gyermek gyógyulása minden hitelnél és tartozásnál fontosabb a családnak. Dániel kezelése végett csak autóval szállítható, hiszen immunrendszere legyengült. Speciális táplálékkiegészítőkre és ételekre, immunerősítőkre van szüksége, hogy minél kevésbé viselje meg szervezetét az eljárás.

Az édesanya segítséget kért alapítványunktól, de nem a tartozásaik rendezésére, hanem az előbb felsorolt, szükséges szerekre, és arra, hogy otthonában megfelelő környezet tudjon biztosítani fiának, mert még nem olyan, mint amit az orvosok előírtak. Alapítványunk közvetlen anyagi támogatásban részesítette a családot.

Amennyiben Ön is részese kíván lenni Alapítványunk tevékenységének, rendelkezzen adója 1 %-áról a Daganatos.hu Alapítvány javára. Adószámunk: 18118236-1-41