Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Barbarának is az adó 1% -ból segítettünk

Barbarának is az adó 1% -ból segítettünk

Barbara 2011 márciusában született Budapesten. Sajnos már a születése utáni napon műteni kellett, mivel még az anyaméhben kialakult rajta egy hatalmas teratoma, ami vetekedett magának a csecsemőnek a méretével. A teratoma egy olyan daganat, amely legtöbbször jóindulatú, és megszületésekor már kialakult a csecsemőn.

Az embrionális kor szöveteiből tevődik össze. Mint később kiderült, Barbarát a rosszindulatú típus támadta meg. A kislány hiába küzd erőteljesen, sajnos a daganat többször is kiújult a szervezetében. Már háromszor műtötték. A gyermekáldás öröme hamar elhomályosult, amikor az addig felépített körülmények kevésnek bizonyultak a kialakult helyzet miatt.

A család egy garzonlakásba várta haza a csöppséget, ami tökéletesen megfelelt volna egy egészséges csecsemőnek. Ezt a lakást pályázaton nyerték el a szülők. Ám boldogságuk beárnyékolódott, amikor kiderült, hogy Barbarának egy úgynevezett steril szobára van szüksége ahhoz, hogy meggyógyulhasson. A lakást cserélniük kell egy nagyobbra, amihez újra pályázniuk kell, és a különbözetet illetve a felújítást meg kell fizessék.

A család egyáltalán nem bővelkedik az anyagiakban, így szinte lehetetlennek érzik megvalósítani a lakáscserét, és a kisgyermek betegsége által rájuk rótt többletterhek kigazdálkodását. Mivel helyzetük kilátástalan, segítségért fordultak alapítványunkhoz. Alapítványunk mindent megtesz, hogy segíteni tudjon a rászoruló daganatos betegeknek, de ezt csak a beérkezett támogatások, és adó 1 % felajánlások által tudja megtenni.

A Daganatos.hu Alapítvány az adó 1 százalék felajánlásoknak, és a magánszemélyektől, cégektől beérkező támogatásoknak köszönhetően anyagi segítséget tudott nyújtani a család számára. Ezúton is köszönjük minden támogatónknak.