Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Ákos daganatos kisfiú története akit adó 1 százalékból segítettünk

Ákos daganatos kisfiú története

Ákos csontrákos kisfiú. Ákos az iskolában többször megbotlott a lépcsőn, és mindig ugyanott ütötte meg a lábát. Mivel állandóan fájlalta, az édesapja elvitte a házi orvoshoz, aki beküldte Őket a Kaposvári Gyermekklinikára. Itt derült ki, hogy a kisfiú egy daganatos betegségben, ewing sarcomában szenved.

Azonnal kemoterápiás kezelést kapott és 2010-ben meg is műtötték. Eleinte úgy nézett ki, hogy a kisfiú hátsó lábszárkapocscsontját, illetve bokától lefelé a lábfejét is el kell távolítani, majd műlábat kapott vona. Lehetőségként felmerült az is, hogy rögzítik a bokáját a lábszárkapocscsont eltávolítása után, és idősebb korában protézissel pótolják a hiányzó csontot.

Az édesapa természetesen azt szerette volna, hogy protézissel oldjanak meg mindent, és megmaradhasson Ákos lábfeje. Az alapítvány támogatásának is köszönhetően Ákos már túl van a kezeléseken, 14-15 éves kora körül megkapja az első csontprotézisét is. Ákos nagyon szeret számítógépen játszani, szereti az autókat és az édesapjával tölteni az időt. Sajnos az édesapa képtelen kialakítani a teljesen steril környezetet az otthonukban, mivel anyagiak hiányában még a megélhetésük is nagyon nehéz, holott ezt Ákos daganatos betegsége szükségessé tenné.

Rokonok, ismerősök sem tudtak segíteni a beteg kisfiúnak és édesapjának, mivel ők is nehéz körülmények között élnek. Alapítványunkról hasonló betegségben szenvedő gyermekek szüleitől hallott az édesapa. Nagyon nehéz a helyzetük, mind lelkileg, mind anyagilag nagyon megviselte Őket ez a komoly betegség. Hiába értek véget a kezelések, folyamatosan kontrollra és gyógytornára kell járniuk, ami még hosszú távon nagy megterhelést ró rájuk.

A Daganatos.hu Alapítvány az adó 1 százalék felajánlásoknak, és a magánszemélyektől, cégektől beérkező támogatásoknak köszönhetően anyagi segítséget tudott nyújtani a család számára.

Ezúton is köszönjük minden támogatónknak.

Amennyiben személyi jövedelemadója 1%-val Ön is szeretné alapítványunk munkáját segíteni, a Daganatos.hu Alapítvány adószáma: 18118236-1-41
(ikt:139)