Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Tudományos kísérlet a Daganatos.hu Alapítvány adó 1 százalék felajánlásokból történő támogatásában

Elérhetjük hogy ne legyenek többé rákos és leukémiás megbetegedések? Igen ! Amennyiben a betegséget felismerjük már a kialakulás stádiumában!

A gyermekkori rosszindulatú daganatos betegségek között első helyen a hematológiai kórképek állnak / leukémia /, illetve csecsemő- és gyermekkorban számos kalcium-anyagcserét érintő betegség is előfordul. Ezek diagnosztizálásában, terápiájuk nyomon követésében rendkívül fontos szerepe van a tumor markereknek és egyéb nagyon érzékeny, speciális laboratóriumi immunkémiai vizsgálatoknak.

Az eredmények értékeléséhez alapvető fontosságú a laboratóriumi paraméterek kor- és nem-szerinti referencia intervallumának ismerete. Sajnos gyermekeknél a tumor markerek referencia értékekeiről sokszor nem állnak rendelkezésre megbízható információk.

A Daganatos.hu Alapítvány együttműködésben a Heim Pál Gyermekkórházzal célul tűzte ki a legfontosabb ilyen jellegű vizsgálatok (timidin kináz, parathormon, 25-hidroxi-D-vitamin, csont-specifikus alkalikus foszfatáz) kor- és nem-függő referencia intervallumainak meghatározását, mely tudományos értékén túl jelentősen segíti ezen vizsgálatok hatékony klinikai alkalmazását.

Amennyiben rendelkezünk a megbízható, pontosan meghatározott normál értékekkel, akkor a vérképből megállapíthatjuk az eltérő értékeket, így felismerhető a betegség már a kialakulás idején.

A daganatos, leukémiás gyermekkori betegségek kitűnő arányban gyógyíthatóak, megakadályozhatóak a kezdeti stádiumban.