Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Segítettünk Ildikónak

Alapítványunkhoz egy nagyon sok mindenen keresztülment lány fordul segítségért. Ildikónak 1998-ban egy kontroll vizsgálaton derült ki, hogy agydaganata és hormonális problémái is vannak, nem sokkal később agydaganattal megműtötték, de sajnos a daganatot nem lehetett eltávolítani.

A pécsi gyermekklinikára került további vizsgálatok céljából és végül kemoterápiás kezelést kapott, majd sugárkezelést. Ildikónak a kórház lett a második otthona, ahol édesanyja vele volt mindvégig. A shuntjével nagyon sokszor kellett műteni. 2005 májusában hírtelen egyik napról a másikra nem tudott járni még segítséggel sem.

Újra a pécsi klinikára került, ahol gerincdaganatra gyanakodtak, de szerencsére a vizsgálatok nem ezt mutatták. Gyógyszeres kezelést kapott, minek több hónapos eredménye az lett, hogy újra tudott járni. Agykamra tágítást is végeztek rajta szegeden, de később kiderült, ez egy teljesen felesleges beavatkozás volt, ennek következtében életveszélyes állapotba került, mert agyhártyagyulladást kapott.

Ezek után 2008-ban újabb shunt műtétek jöttek, mellkasába centrális kanült helyeztek be, lumbális drént helyeztek be a gerincébe többször is. ezek a problémák nagyon megviselték a lányt és természetesen az egész családját is. Látás problémái jelenleg, hogy a bal szemére nem lát, jobb szemével pedig csőlátó és kb. másfél m,éterig lát el, ami nagyon gátolja a közlekedésben, tájékozódásban és a mindennapi életben.

Rendszeresen jár ellenőrzésekre. Nagyon szeretne egy LCDL vizsgát letenni, és ha lehetősége lesz rá, számítógépen valamilyen otthoni munkát végezni. Ehhez kérte a Daganatos.hu Alapítvány segítségét, hogy segítsük egy új laptop hozzájutásához. Alapítványunk az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően eleget tudott tenni Ildikó kérésének és át is nyújtotta neki a laptopot, mellyel a jövőben megkönnyíthetjük a mindennapi életét.

Ha Ön is szeretne segíteni a hasonló gyermekeknek, támogassa alapítványunkat adó 1 százalék felajánlásával!