Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Infúziós pumpákat adományoztak a gyermekkórháznak

Két millió forint értékben vásárolt infúziós pumpákat a Daganatos.hu Alapítvány a B.-A.-Z. Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Gyermek Egészségügyi Központ részére, amit kedden délelőtt adtak át az épületben.

Mindig nagy segítség egy felajánlás, hiszen a jelenlegi anyagi körülmények között, saját forrásból sajnos nincs lehetőségünk mindent megvásárolni. – mondta el portálunknak Nagy Kálmán osztályvezető főorvos. Aki azt is hozzátette, hogy az adomány a mindennapi kiadásokat segíti, ezért is nagy segítség az osztálynak a két infúziós pumpa.

Az átadásnál Nagy Kálmán elmondta, hogy a pumpák a hosszan tartó gyógyszeradagolást segítik elő a gyerekek gyógyulásánál. A daganatos Gyermekekért Alapítvány egyébként nem csak városunkban, hanem Budapesten, és több vidéki nagyvárosban is segítette már a kórházak költségvetését.

Az idén hetedik éve működik az alapítvány, és próbálunk mindenhol segíteni, ahol szüksége van a gyerekeknek valamire. A budapesti Heim Pál Gyermekkórháznak nemrég nyolcvan millió forint értékben adományoztunk gépeket. – tette hozzá a témához Lakatos Balázs az alapítvány kuratóriumának tagja, aki azt is elmondta, hogy Debrecenben, Szegeden, és Pécsen is támogatnak gyermekkórházakat.

A kuratóriumi képviselő hangoztatta: amennyiben megkeresik valamilyen támogatási kéréssel az alapítványt, ők minden lehetőséget megragadnak annak érdekében, hogy segíteni tudjanak, így a miskolci intézménynek is, szeretnének a későbbiekben is további felajánlásokat tenni.

Vajtó László
Forrás: http://minap.hu/news.php?extend.39090.2