Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

A Heim Pál gyermekkórház gyermekonkológiai részlegének fejlesztése

A Daganatos.hu Alapítvány egy digitális képalkotó és archiváló rendszer kiépítésével támogatta a Heim Pál gyermekkórház gyermekonkológiai részlegét. E csúcsminőségű rendszer nagymértékben segíti Magyarország legnagyobb gyermek daganat differenciál diagnosztikai központjának működését.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a vizsgálatokon áteső daganatos gyermekek nevében, hogy adó 1 százalékával Ön is hozzájárult a csúcstechnológiás digitális képalkotó és archiváló rendszer kiépítéséhez.

Ennek segítségével a daganatos gyermekekről készülő röntgen, CT ,ultrahang... stb. vizsgálatok eredményét már digitális formában, profi minőségben jeleníthetik meg. A gyermekkorban kialakult daganatos, illetve leukémiás megbetegedéseknél elengedhetetlen a gyors és pontos diagnózis, a betegségek mielőbbi felismerése. Fontos az érintett terület állandó, és folyamatos ellenőrzése a daganatos gyermekek kezeléseit követő években éppúgy, mint a kezelések idején.

Ebben nagymértékben segít a csúcstechnológiás digitális képalkotó és archiváló rendszer. A kórház 10 éve tervezi ennek az elengedhetetlen fejlesztésnek a megvalósítását, ami anyagi forrás hiányában mindeddig csak terv maradt.

A Daganatos.hu Alapítvány részére eljuttatott adó 1 százalékokból most megvalósulhat. A digitális képalkotó és archiváló rendszer teljes átadására 2011. március 31-ig kerül sor. Ez teszi lehetővé, hogy a vizsgálatok tökéletes digitális képeit akár 10 -év múlva is pillanatok alatt megjelenítsük az archívumból, és ennek segítségével feltárjuk az előzményeket.

A rendszer további előnye, hogy képes fogadni a későbbiekben megvásárlásra kelülő / MR, röntgen, vagy bármely más típusú vizsgáló eszközöket, valamint a vizsgálat digitális képeit akár 1 notebookon, vagy asztali számítógépen is meg lehet jeleníteni. Ez teszi lehetővé, hogy így kikérhető a szakvéleménye egy idegen városban, akár egy idegen országban tartózkodó szakembernek is.

Nem kell a vizsgálat eredményeit postára adva és ezzel az adott esetben értékes napokat veszítve eljuttatnunk a kívánt szakemberhez. Nagy boldogsággal tölt el, hogy a mi igyekezetünk, és az Önök adó 1 százaléka egy újabb csúcsminőségű eszközzel szolgálja ebben a formában a daganatos, leukémiás beteg gyermekek felépülését.