Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Erre gyűjtünk

Alapítványunk 2019-es évben átadta azt a balatoni rehabilitációs házat, melyben a gyermekkori daganatos betegséggel megküzdött családok pihenhetik ki a megterhelő időszak minden fáradalmát, rekreációs illetve egészségmegőrző szolgáltatásaink, tevékenységeink segítségével a betegség újbóli kialakulását kerülhetjük el.
Emellett prevenciós tevékenységeket folytatunk a budapesti Gyermekvitál Studiónkban, nagy hangsúlyt fektetve az egészségmegőrzésre, a daganatos megbetegedések kialakulásának, kiújulásának megelőzésére. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk magánszemélyek részére az Alapítvány ingyenes szolgáltatásaival kapcsolatosan.

       

Jelenleg az Alapítvány tevékenységi körének / cél szerinti juttatásainak kibővítésével kapcsolatos költségek finanszírozására gyűjtünk. Célunk, hogy a már megszokott szolgáltatásainkat (gyermekjóga, MORA vizsgálatok, lelkiterápia, egészséges lakókörnyezet kialakítás) továbbra is térítésmentesen nyújthassuk a családok részére illetve hagyományt teremthessük a nyári balatoni rehabilitációs táboroztatással.  

Segítségét ezúton is köszönjük.

Daganatos.hu Alapítvány 
Kuratórium
Alapítványunk adó 1 százalékokból származó bevételeknek köszönhetően lehetőségünk nyílt a daganatos betegségben szenvedő családokra fordított  támogatáson túl a gyermekkori daganatos betegségek megelőzésére, diagnosztizálására alkalmas kutatásokat is finanszírozni, így a gyermekonkológiai- hematológiai osztályokat támogatni, illetve egy rehabilitációs ház felépítésére Balatonfüreden.

Az elmúlt években több visszajelzés érkezett alapítványunkhoz, miszerint ismeretlen személyek a Daganatos.hu Alapítványra hivatkozva kértek pénzt!
Alapítványunk személyesen NEM gyűjt támogatásokat.
Ezért kérjük, ne adjanak pénzt senkinek, aki a Daganatos.hu Alapítvány nevében gyűjt személyesen.
Kizárólag csekk befizetéssel, Paypal-pn keresztül, vagy folyószámlára történő utalással fogadunk felajánlást. 

Köszönjük önzetlen támogatásukat, és az adó 1 százalék felajánlásukat! 

Adó 1 százalék felajánlás esetén:  Adószám: 18118236-1-41