Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Krisztián leukémiás kisfiú története

Krisztián leukémiás kisfiú története

Krisztián élete 2010 augusztusában fordulóponthoz érkezett. Ekkor derült ki ugyanis, hogy hematológiai daganatban, azaz leukémiában szenved. Nem csak a kisfiú élete, családjáé is teljesen felborult.

A kisfiú állapotából kifolyólag folyamatos felügyeletre szorul, így az egyik szülőnek mindig vele kell lennie. Krisztián korábban sokszor panaszkodott erőtlenségre, fáradékonyságra, majd később odáig jutott, hogy már a lábra állás is nehézséget okozott neki. Anémia alakult ki nála, és bőr alatti vérzései lettek. Amint megtudták, hogy mi okozza ezeket a tüneteket, megkezdték nála a kemoterápiás kezelést.

Kezdetben édesanyja, aki a gyes-t leszámítva folyamatosan dolgozott, kénytelen volt feladni munkahelyét, hogy kisfiát megfelelően ellássa. A kemoterápiás időszak végső szakaszában egy allergiás reakció miatt epilepsziás jellegű rohamai voltak, amit végül sikerült kezelni. Jelenleg fenntartó kezelés alatt áll.

Sajnos a fenntartó kezelés még nem a teljes gyógyulást jelenti. Krisztiánnak továbbra is állandó felügyeletre van szüksége, így édesanyja nem tud dolgozni. Az édesapja munkahelyén kívül is igyekszik mindent elvállalni, hogy fedezni tudják a költségeiket, de ez nem mindig sikerül, így minden segítséget hálásan elfogadnak.

A lakáshitel törlesztő részletei, mint mindannyiunknak, nekik is emelkedik, autójukat már visszaadták a banknak, azt nem tudták fizetni. Nehéz anyagi helyzetükön a közeli hozzátartozók sem tudnak enyhíteni, ezért keresték fel alapítványunkat.

Ha személyi jövedelemadójával támogatná a Daganatos.hu Alapítvány tevékenységét, töltse ki SZJA bevallásában a rendelkező nyilatkozatot. Adószámunk: 18118236-1-41