Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1311 Bp. Csillaghegy Pf:22

Paypal Támogatás!

Krisztián leukémiás kisfiú története

Krisztián leukémiás kisfiú története

Krisztián élete 2010 augusztusában fordulóponthoz érkezett. Ekkor derült ki ugyanis, hogy hematológiai daganatban, azaz leukémiában szenved. Nem csak a kisfiú élete, családjáé is teljesen felborult.

A kisfiú állapotából kifolyólag folyamatos felügyeletre szorul, így az egyik szülőnek mindig vele kell lennie. Krisztián korábban sokszor panaszkodott erőtlenségre, fáradékonyságra, majd később odáig jutott, hogy már a lábra állás is nehézséget okozott neki. Anémia alakult ki nála, és bőr alatti vérzései lettek. Amint megtudták, hogy mi okozza ezeket a tüneteket, megkezdték nála a kemoterápiás kezelést.

Kezdetben édesanyja, aki a gyes-t leszámítva folyamatosan dolgozott, kénytelen volt feladni munkahelyét, hogy kisfiát megfelelően ellássa. A kemoterápiás időszak végső szakaszában egy allergiás reakció miatt epilepsziás jellegű rohamai voltak, amit végül sikerült kezelni. Jelenleg fenntartó kezelés alatt áll.

Sajnos a fenntartó kezelés még nem a teljes gyógyulást jelenti. Krisztiánnak továbbra is állandó felügyeletre van szüksége, így édesanyja nem tud dolgozni. Az édesapja munkahelyén kívül is igyekszik mindent elvállalni, hogy fedezni tudják a költségeiket, de ez nem mindig sikerül, így minden segítséget hálásan elfogadnak.

A lakáshitel törlesztő részletei, mint mindannyiunknak, nekik is emelkedik, autójukat már visszaadták a banknak, azt nem tudták fizetni. Nehéz anyagi helyzetükön a közeli hozzátartozók sem tudnak enyhíteni, ezért keresték fel alapítványunkat.

Ha személyi jövedelemadójával támogatná a Daganatos.hu Alapítvány tevékenységét, töltse ki SZJA bevallásában a rendelkező nyilatkozatot. Adószámunk: 18118236-1-41