Tevékenységeink

Célunk a gyermekkori daganatos, és leukémiás betegségek kialakulásának, és kiújulásának megelőzése.

Alapítványunk anyagi támogatások, valamint az adó 1 százalékok felhasználásával az alábbi
szolgáltatásokat nyújtja térítésmentesen /elsősorban/ az érintett gyermekek és családja számára.

Rehabilitációs üdülés

A családi park célja, hogy a kiszakadva a nyüzsgésből nyugalomra,
békességre és harmóniára találjanak a látogatók. Ebben segít a háborítatlan
természet, a friss levegő, a park állatai és az egyedülálló programok.

Down-Kór
szűrés

A nem invazív szűrővizsgálatok célja azoknak a terhességeknek a felismerése a magzat veszélyeztetése nélkül, amelyekben a Down-kór vagy az idegcső záródási rendellenességek előfordulásának a kockázata magasabb, annak érdekében, hogy célirányosan lehessen javasolni további diagnosztikai módszerek alkalmazását.

Épületbiológiai
vizsgálat

Az elektroszmog a nap 24 órájában jelen van életünkben, természetes vagy épített környezetünkben egyaránt megjelenik. Egészségkárosító hatása beférkőzik otthonainkba, sőt gyermekeink közvetlen környezetébe ahol kölcsönhatásba kerül az emberi szervezet bioelektromos rendszerével és megzavarhatja annak egészséges működését

Ételintollerancia
vizsgálat

Az ételintolerancia egy nagy gyűjtőfogalom, melybe az ételallergia, hisztamin érzékenység, laktóz intolerancia, gyümölcscukor felszívódási zavar, az ételekben található egyéb összetevő (pl. glutamát, fenil-etilamin, stb.) okozta panaszok és a vitatott IgG intolerancia is beletartozik.

Gyermekjóga
foglalkozások

A meditáció és relaxáció javít a közérzeten, a stressz csökkentésével pedig a jóga az immunrendszerre is jó hatással lesz. A jóga kifejezetten hasznos azoknak, akik rákkezelésen vesznek részt illetve túlsúllyal küzdenek.

Lelki segítségnyújtás
(SVT)

Szakemberünk édesanyaként élte át gyermeke felépülését két daganatos betegségből. Ha úgy érzi szüksége van segítségünkre, forduljon hozzánk bizalommal!

MORA® NOVA
kezelés

A beteg gyerekek komplex segítése érdekében Alapítványunk az adó 1 százalékos felajánlásoknak köszönhetően beszerzett egy MORA® NOVA készüléket, mely egy a természetgyógyászat hatókörében működő, biofizikai állapotfelmérő és energetikai harmonizáló rendszer.