Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Rékának az szja 1 százalékból tudtunk segíteni

Rékának az szja 1 százalékból tudunk segíteni

A pici lány leukémiás, de csak véletlenül jöttek rá. Elesett, fájlalta a lábát, de az orvos influenzával kezelte, mivel kívülről semmi sem látszott rajta. Rosszul reagált a gyógyszerekre, még gyengébb, sápadtabb lett és megduzzadt a hasa is, ekkor küldték kivizsgálásra, ahol ALL-leukémiát diagnosztizáltak.

Az akut lymhoid leukémia a vérképzőrendszerből, a csontvelőből kiinduló rosszindulatú daganatos betegség, melynek során kóros, korlátlanul szaporodó, burjánzó fehérvérsejtek szaporodnak el és kiszorítják az egészséges sejteket. Ezért is hívják a köznyelvben fehérvérűségnek, vagy vérráknak.

A kislány a többi daganatos beteghez hasonlóan kemoterápiás kezelést kap, hősiesen viseli a kórházat, de azért nagyon legyengült a szervezete. Anyukája folyamatosan mellette van, az édesapja pedig odahaza Réka nővérével. Sajnos a család a betegség előtt is nehéz anyagi helyzetben volt, most pedig már alig tudják fenntartani magukat.

Az édesapa csak alkalmi munkákat tud vállalni. Azért fordultak Daganatos.hu Alapítványhoz, hogy anyagi segítséget kérjenek, mivel Réka kezelése, az utazások, táplálékkiegészítők, a speciális étrend és a steril környezet biztosítása nagyon megterheli a családi költségvetést.

Támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően rendszeres anyagi segítséget nyújthattunk Réka családjának

Ha adója 1%-ával segítené alapítványunk munkáját, rendelkezzen adóbevallásában a Daganatos.hu Alapítvány javára. Adószámunk: 18118236-1-41