Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Az szja 1 támogatás segített Dorinának is

Az szja 1 támogatás segít Dorinának is

Dorina 2010 őszétől szinte minden héten beteg volt. November végén már egy egyszerű megfázásból sem tudott kigyógyulni. Gyakran fájlalta a hasát és a lábát. 2010.december elején, egy pénteki napon szóltak édesanyának az óvodából, hogy a kislány nagyon rosszul van.

A szülei elvitték Dorinát orvoshoz, ahol kiderült, hogy a mája nagyobb, mint kéne és a combján apró bevérzéses foltok jelentek meg. Másnap vérvételre mentek, és pár órán belül kiderült a megrázó hír,hogy a kislány leukémiás. A doktornő közölte, hogy azonnal Budapestre kell szállítani Dorinát.

Ahogy felértek a Szent László Kórházba tájékoztatták őket, hogy szegény kislány bárányhimlős, így a kezelés 3 hetet várat sajnos magára. Dorina akkora már életveszélyes állapotban volt, és rögtön átszállították a Semmelweis II. számú Gyermekklinikára, mert ott tudták megadni neki az életmentő beavatkozást. Ott a főorvos úr nagyon kedvesen elmagyarázta, hogy a bárányhimlőből mihamarabb ki kell gyógyítaniuk, mert a fertőzéses betegség miatt, nem tudják a kemoterápiát elkezdeni.

A Klinikán 3 napot töltött el, majd szegényt megint vissza kellet vinni a Szent László Gyermekkórház fertőző osztályára, ahol vénás kezelést kapott a himlő visszaszorítására érdekében. A kezelés eredményesnek bizonyult, Dorina 2 hét alatt kigyógyult a bárányhimlőből.

Ezután az orvosok, úgy vélték Dorina átkerülhet véglegesen a Semmelweis II. számú Gyermekklinika hematológiai osztályára. A sok tortúra és megpróbáltatás után, most következett csak a neheze, a kemoterápiás kezelések elkezdése. Dorina szerencsére jól reagált rá, de sajnos a terápia utolsó fázisában (2011.Júliusában) elkapott egy súlyos baktériumos fertőzést, ami félbeszakította a gyógyító kezelést.

A baktériumtól szegénykének a végbél nyílásán tályog keletkezett, emiatt három hétig kezelték a klinika intenzív osztályán. Az antibiotikumos kezelést, azóta is folytatják. A kemoterápiás kezelések sikeresnek bizonyultak, így 2011.Október óta csak kontroll vizsgálatokra kell visszajárni. A rettentően nehéz lelki megpróbáltatások, amik egy évig tartottak, mindenkit nagyon megviseltek lelkileg, és anyagilag is.

Nagyon nehéz anyagi helyzetbe került a család, mert minden pénzüket a kislány gyógyulásába fektették. Igencsak nagy szüksége lenne a családnak az anyagi támogatásra, ezért is kért segítséget a Daganatos.hu Alapítványtól, hogy normális életkörülményeket tudjanak biztosítani a beteg kislánynak, aki ilyen szörnyű megpróbáltatások után igazán megérdemli.

Az anyuka gyesen maradt Dorinával, mivel még nem mehet vissza az óvodába, így igen kis összegből kell eltartani a négyfős családot

Amennyiben személyi jövedelemadó 1 százalékával szeretné segíteni, alapítványunk munkáját, adószámunk a következő: 18118236-1-41