Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Samu nem tudta legyőzni az agydaganatot

Samu nem tudta legyőzni az agydaganatot

Samunál 1 éves korában mutatták ki a daganatot. Súlyfejlődése kéthónapos korától fokozatosan leállt, etetési nehézség alakult ki. 2011 novemberében szemteke rezgést észleltek, emiatt vizsgálták ki a gyermekklinikán. Koponya UH, majd MR vizsgálat készült, melyen tumor progressiot találtak.

Agydaganatot, Opticus Glioma Tamaurosist diagnosztizáltak nála, ami nyugalmi állapotban tünetmentes, túlnyomás esetén pedig epilepsziás rohamokat idéz elő. Volt olyan nap, amikor hat epilepsziás rohamot kapott. A rengeteg műtéti kockázat miatt (borulhat a hő,az ion, a folyadék, a hormonháztartás), nem merték bevállalni egyből a szülők a műtétet.

A tumor közben nőtt, epilepsziás rohamokat okozott. Ekkor döntöttek a szülők a műtét mellett, amelyen a tumor nagy részét eltávolították, de sajnos Samu elvesztette a látását. A tumor helyén felgyűlt agyvizet nem tudták elvezetni, ezért shuntot ültettek be neki.

Négy hónap kórház, sugárkezelés és négy műtét után hazamehetett, de az igazi megpróbáltatások csak ezután kezdődtek a család számára. Samu szülei azért fordultak a Daganatos.hu Alapítványhoz, mert önerőből már nem tudták finanszírozni a vakok számára létrejött fejlesztéseket Samunak, és az utazási költségeket sem.

Támogatóinknak és az adó 1 %-os felajánlásoknak köszönhetően rendszeres anyagi támogatást nyújthattunk a pici fiú családjának, de sajnos ez sem volt elég. 2013. áprilisban szomorú hírt kaptunk: Samu nem bírta tovább a megpróbáltatásokat, legyőzte az agydaganat.

Ezúton is őszinte részvétet nyilvánítunk a családnak!

(ikt. 400)