Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Veronikát is az adó 1 százalékból támogattuk

Veronikát is az adó 1 százalékból támogatjuk

A pici lány két éves sem volt, amikor daganatot találtak a fejében. Azonnal megoperálták és megkezdődött a kemoterápiás kezelése is.

Betegségének nem voltak súlyos tünetei, csak a mozgása miatt kértek neurológiai kivizsgálást a szülők. Veronikának van egy bátyja és egy nővére, így a tapasztalt szülők nem nyugodtak bele, hogy a pici lány másfél évesen még nem tud önállóan járni, szemmel láthatóan koordinációs probléma miatt. Az MR vizsgálat mutatta ki a tumort.

Az operáció utáni szövettan Anaplasticus Astrocytoma-t igazolt, ez az agy idegszövetéből kiinduló tumor, amely az agy bármely részében megjelenhet. Sajnos ez a rosszindulatú daganat típus a sugárkezelésre és a kemoterápiára is kevésbé érzékeny, sőt, fokozatosan átalakulhat glioblastoma multiforme betegséggé, amely a legrosszindulatúbb tumoros elváltozás. Bár az astrocytoma –t az esetek többségében nem tudják teljesen eltávolítani, Veronikának szerencséje volt, a műtét sikeres és teljes volt.

Ugyanakkor egy évvel az operáció és kezelések után újabb agydaganatot diagnosztizáltak, ismét meg kellett műteni. Még nem tudni, hogy a további kezelésekre hogy reagál a pici lány, de sajnos előfordulhat, hogy csak külföldi kezeléssel tudják megmenteni.

A családot nagyon megviseli Veronika betegsége, az anyukája folyamatosan mellette van a kórházban, apukája pedig a másik két gyermekről gondoskodik odahaza. Ez lelkileg is rettenetes terhet ró mindenkire, de a szülők már anyagilag sem bírják, ezért fordultak a Daganatos.hu Alapítványhoz.

Alapítványunk támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően így rendszeres anyagi segítséget nyújthatott a családnak.

Amennyiben a Daganatos.hu Alapítvány munkáját segítené, rendelkezzen adója egy százalékáról jövedelemadó bevallásában.

Adószámunk:18118236-1-41