Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Sándor szüleinek is az adó 1 %-ból segítettünk

Sándor szüleinek is az adó 1 %-ból segíthetünk

Sanyika 14 éves korában egyik pillanatról a másikra rosszul lett. Néhány óra alatt artikulálatlan, lassú lett a beszéde és a jobb oldala lebénult.

Szülei agyvérzésre gyanakodtak, azonnal orvos vitték. A háziorvos kullancscsípésre gyanakodott és kórházbak küldte, de ott kiderült, hogy agytörzsi glioma, egy igen súlyos agydaganat okozza a panaszokat.

A glioblastoma a leggyakoribb és egyben a legrosszabb prognózisú agydaganat. A gyors növekedés miatt a daganat ideggyógyászati tüneteket - epilepszia, féloldali gyengeség, beszédzavar, látótérkiesés-, melyekhez később koponyaűri nyomásfokozódás tünetei - fejfájás, hányás, aluszékonyság - társulhatnak.

Sajnos a tinédzser fejéből nem tudták kioperálni a daganatot, épp hogy csak a szövettanhoz tudtak mintát venni. A gyermek kemoterápiát és sugárkezelést is kapott – de ezek nem sok eredményt hoztak. Már az orvosok is lemondtak róla, miközben állapota folyamatosan romlott. Beszélni és enni sem tud, szondán táplálják, az egyik oldala teljesen mozdulatlan, így folyamatosan fekszik. A szülei azonban nem adták fel, alternatív módszerekhez folyamodtak és az első eredmények szerint ez segített is, az agydaganat elkezdett zsugorodni, a tumor belseje „elpusztult”. Ám az alternatív módszerek a család minden tartalékát és vagyonát felemésztették.

A gyermek szülei azért fordultak a Daganatos.hu Alapítványhoz, hogy anyagi segítséget kérjenek, ugyanis Sanyika születendő kistestvérének őssejtjeit akarták levetetni és tároltatni, hogy a jövőben Sanyika idegi sérüléseit próbálják kezelni azokkal.

Támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően rendszeres anyagi támogatást tudtunk nyújtani Sanyika családjának.

Amennyiben személyi jövedelemadója 1%-val szeretné alapítványunk munkáját segíteni, a Daganatos.hu Alapítvány adószáma: 18118236-1-41