Adó 1% felajánlás, segítség

DAGANATOS.HU ALAPÍTVÁNY
Adószám: 18118236-1-41
Bankszámlaszám:
10300002-10604063-49020012
Telefonszám: +36-30-643-17-60
E-mail cím: daganatos@gmail.com
Székhely:1039 Budapest Hadrianus utca 9.
Postacím: 1039 Budapest, Hadrianus utca 9.

Paypal Támogatás!

Ramónát egy rendkívül rosszindulatú daganat támadta meg

Ramónát egy rendkívül rosszindulatú daganat támadta meg

A pici lány lábából kioperálták a tumort, kemoterápiát és sugárkezelést is kap. Ramóna két éves múlt, mikor anyukája egy kisebb csomót fedezett fel a jobb lábszárán. Nem okozott gondot, a kislánynak nem fájt, így a szülők először azt hitték, hogy csak megütötte és a dudor majd elmúlik.

Néhány hónappal később azonban allergiás tünetek jelentkeztek a kislánynál, miután megcsípte egy hangya. Akkor vették észre, hogy még mindig ott a csomó a lábszárán, így azonnal orvoshoz vitték. A Rhabdomyosarcoma egy gyorsan növekvő, rendkívül rosszindulatú daganat fajta.

A leggyakoribb típusa, általában 15 éves kor alatti gyermekeknél a fej-nyak valamint a karok és a lábak területén alakul ki. A kezelése kombinált, ha lehet, akkor kioperálják majd kemoterápiát és sugárkezelést is alkalmaznak. Ramónát is ennek megfelelően kezdték el kezelni. Ahogy az anyukája fogalmazott: „megijedni sem volt idejük”.

Mire felfogták, hogy mi történik, már meg is operálták a csöppséget. Az orvosok nem bíztatták sok jóval a szülőket, megkezdték a sugárkezeléseket és előírták a kemoterápiát is. Szerencsére a kislány jól reagál a kezelésekre és a család is mindent megtesz, hogy meggyógyuljon a legifjabb gyermek. Ramónának két idősebb testvére van, így hatalmas szeretet és lelkierő veszi körül. Az édesanyja szinte folyamatosan mellette van a kórházban, az apuka pedig a másik két gyermekkel. Nagyon nehéz időket élnek át, de minden erejüket a beteg kislány gyógyulására fordítják.

Azért fordultak a Daganatos.hu Alapítványhoz, mert nem csak lelkileg, anyagilag is megviseli a családot a rengeteg utazás és a speciális étrend biztosítása.

Támogatóinknak és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően rendszeres anyagi segítséget tudtunk nyújtani a családnak.

Amennyiben Ön is részese lenne a Ramónáéhoz hasonló sorsú gyermekek gyógyíttatásának, rendelkezzen személyi jövedelemadója 1 %-ról a Daganatos.hu Alapítvány javára. Adószámunk: 18118236-1-41